UPDATE WHAT'S NEW

Βράβευση Παρολυμπιονικών - Μελών του MDA Ελλάς στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


21 Οκτωβρίου 2021

Βράβευση Παρολυμπιονικών - Μελών του MDA Ελλάς στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το MDA Ελλάς – Σωματείο για τη φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις - πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση για να τιμήσει τους Παραολυμπιονίκες - Μέλη του, που έλαβαν μέρος στους 16ους Καλοκαιρινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κατέκτησαν μετάλλια.

jenny.gr
Αριστερά προς Δεξιά όρθιοι:  Γιάννης Πυργιώτης, Δόμνα Μιχαηλίδου, Μιχάλης Νικόπουλος, Βάνα Λαβίδα, Κωνσταντίνος Δέδες, Κατερίνα Γκαγκάκη και οι αθλητές, Ναστάζια Πυργιώτη, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Κατερίνα Πατρώνη διακρίθηκαν στο άθλημα του Boccia, κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της κολύμβησης στα 50 μ. ύπτιο. Η Ναστάζια Πυργιώτη και ο Γιάννης Πυργιώτης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Boccia.

jenny.gr
Δόμνα Μιχαηλίδου, Τζένη Λειβαδάρου, Αντιγόνη Καρρά

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς και ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, κύριος Κωνσταντίνος Δέδες, οι οποίοι πραγματοποίησαν εναρκτήριους χαιρετισμούς και συμμετείχαν στην βράβευση των αθλητών μαζί με την Πρόεδρο του Σωματείου, κυρία Βάνα Λαβίδα.

jenny.gr
Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Κατερίνα Πατρώνη

Το MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη:

Την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την φιλοξενία

Το κοσμηματοπωλείο MINAS DESIGN για την προσφορά των αναμνηστικών βραβείων των
αθλητών

Την εταιρεία Begnis Catering

Την εταιρεία Coca-Cola 3Ε

Το Κτήμα Γεροβασιλείου