UPDATE WHAT'S NEW

Το μυστικό για γρήγορη και άνετη μετακίνηση μέσα στην πόλη


25 Οκτωβρίου 2021

Το μυστικό για γρήγορη και άνετη μετακίνηση μέσα στην πόλη

Ξυπνάς το πρωί κι ενώ περιμένεις να ετοιμαστεί το αγαπημένο σου πρωινό, κάνεις ασυναίσθητα scroll down στο κινητό σου: «κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης». Σκέψη πρώτη: «Έχω γιόγκα στις 9, συνέντευξη στις 11, μάθημα για το μεταπτυχιακό και πρέπει να πάρω δώρο για τα γενέθλια της κολλητής». Σκέψη δεύτερη: «Έτοιμη για πανικό!» Σκέψη Τρίτη: «Όχι, ευτυχώς πλέον μπορώ».

Με τη νέα νομοθεσία, μπορείς να οδηγείς το ολοκαίνουριο Piaggio Medley με το δίπλωμα αυτοκινήτου και να τα προλαβαίνεις όλα μέσα στη μέρα! Η μετακίνησή σου είναι εύκολη, άνετη και φυσικά - χάρη στην κομψή του εμφάνιση - πιο στιλάτη από ποτέ. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, χωράει τα ψώνια σου μετά τη δουλειά και το κράνος της κολλητής, η οποία λατρεύει τη βόλτα με σκούτερ!

jenny.gr

Γιατί με ένα Piaggio απολαμβάνεις κάθε διαδρομή στην πόλη χωρίς να κολλάς στην κίνηση: Είναι ευέλικτο, ελαφρύ και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Α, και να ξέρεις ότι θα σταματήσεις να αγχώνεσαι για τη χαμηλή μπαταρία στο κινητό ανάμεσα στα ραντεβού. Στη διαδρομή μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου καθώς διαθέτει και υποδοχή USB. Και κάπως έτσι, οι μετακινήσεις στην πόλη, τα ατελείωτα φανάρια και η κίνηση δε θα σε προβληματίζουν πια. 

Ανακάλυψε όλα τα σκούτερ Piaggio που μπορείς και εσύ να οδηγήσεις με δίπλωμα αυτοκινήτου ή ακόμα και χωρίς δίπλωμα, πατώντας εδώ.

TAGS