UPDATE WHAT'S NEW

H Samsung Electronic Hellas γιόρτασε και φέτος τον αθλητισμό στο Navarino Challenge


25 Οκτωβρίου 2021

H Samsung Electronic Hellas γιόρτασε και φέτος τον αθλητισμό στο Navarino Challenge

Η Samsung Electronic Hellas έδωσε για 5η συνεχή χρονιά το δυναμικό παρών στο Navarino Challenge, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό event.

Με πρωταγωνιστές τα δύο κυρίαρχα foldable smartphones Samsung Galaxy Fold3 και Samsung Galaxy Flip3, η εταιρεία έδειξε το μέλλον των αναδιπλούμενων 5G συσκευών σε όσους επισκέφθηκαν το μοντέρνο booth που είχε στηθεί στον χώρο της διοργάνωσης.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις δύο υπερσύγχρονες συσκευές, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να γνωρίσουν την εμπειρία που προσφέρουν τόσο στην απλή, καθημερινή χρήση, όσο και για τις ανάγκες φωτογράφισης και κινηματογράφησης.

jenny.gr

Με το μήνυμα «Do What You Can’t», η Samsung, ως Grand Sponsor και Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας της διοργάνωσης, πρόσφερε μοναδικές στιγμές αθλητισμού και τεχνολογίας καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Ως χορηγός του τουρνουά King of the Court Γυναικών και Ανδρών στο Beach Volley, των βραβείων της εκδήλωσης, αλλά και της διαδρομής 5 χιλιομέτρων για όσους επέλεξαν τρέξιμο ή και δυναμικό βάδισμα, η Samsung βρισκόταν σταθερά στο πλευρό των συμμετεχόντων. Μάλιστα στον τερματισμό των 5χλμ Powered by Samsung, ένα μοναδικό δώρο περίμενε όλους  τους συμμετέχοντες: ένα Galaxy Fit2!

Ταυτόχρονα, η Samsung ξεδίπλωσε μπροστά μας τον συναρπαστικό κόσμο των νέων της, μοναδικών συσκευών.

jenny.gr

Ξεκινώντας με το Samsung Galaxy Z Flip3 5G, που αποτελεί το ιδανικό smartphone χάρη στην άνεση που προσφέρει ο κομψός, συμπαγής σχεδιασμός του και οι ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας. Για την ακρίβεια, το Flip διαθέτει μερικές από τις πιο σύγχρονες δυνατότητες κάμερας της Samsung. Οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν hands-free ακόμα πιο εκπληκτικές selfies, με τη λειτουργία Flex, να τραβήξουν μια φωτογραφία γρήγορα ή ακόμα και να καταγράψουν ένα βίντεο, απευθείας από την εξωτερική οθόνη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία γρήγορης λήψης (Quick Shot). Οι μοντέρνες χρωματικές επιλογές και η Dynamic AMOLED 2X Infinity O Display οθόνη του, ολοκληρώνουν μια πραγματικά μοναδική συσκευή.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν μια μεγαλύτερη οθόνη για να ολοκληρώνουν την εργασία τους, αλλά και να απολαμβάνουν καλύτερα τα αρχεία multimedia ή το browsing στο διαδίκτυο. Η βασική οθόνη των 7.6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz υποστηρίζει πλήρως το S Pen (Fold Edition) για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο μοντέλο της εταιρείας, ενώ η νέα taskbar επιτρέπει την άμεση εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών χωρίς την ανάγκη επιστροφής στην κεντρική οθόνη.

Η Samsung μας έδωσε την ευκαιρία να βιώσουμε το ταίριασμα τεχνολογίας και αθλητισμού στα καλύτερά του, δείχνοντάς μας πως το μέλλον είναι ήδη εδώ.

Φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση του Navarino Challenge