UPDATE WHAT'S NEW

Βρεφικό γάλα σε υγρή μορφή: Μια καινοτομία που ήρθε για να μείνει


15 Νοεμβρίου 2021

Βρεφικό γάλα σε υγρή μορφή: Μια καινοτομία που ήρθε για να μείνει

Το Almiron Pronutra 2 σε Υγρή μορφή αποτελεί μία καινοτομία στη βρεφική διατροφή. Συνδυάζει ευκολία και επιστήμη σε ένα μπουκάλι μιας και είναι ένα γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας έτοιμο προς κατανάλωση, κατάλληλο για μωρά από 6 έως 12 μηνών, πηγή βιταμίνης C και D που βοηθούν στη φυσιολογική ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής. 

Πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία βρίσκεται η Nutricia, μία εταιρεία με 50 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας στη βρεφική και νηπιακή διατροφή, η οποία πρωτοπορεί και πάλι μιας και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που λανσάρει γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε υγρή μορφή, έτοιμο για άμεση κατανάλωση. 

jenny.gr

Γιατί όμως να επιλέξετε βρεφικό γάλα σε υγρή μορφή; Γιατί διευκολύνεστε στην καθημερινότητά σας με το μωρό, ενώ νιώθετε σίγουροι για τα οφέλη που του παρέχετε. Το βρεφικό γάλα σε μορφή σκόνης αποτελεί την πιο διαδεδομένη επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Το νέο, έτοιμο προς κατανάλωση, βρεφικό γάλα Almiron Pronutra 2 σε υγρή μορφή, παρέχει τα ίδια θρεπτικά συστατικά και οφέλη με το προϊόν σε σκόνη, επιτρέποντας παράλληλα μία πιο γρήγορη και εύκολη παρασκευή του γάλακτος. Έτσι «κερδίζετε» πιο εύκολα βράδια με το μωρό σας, πιο ανέμελες βόλτες ή ακόμη περισσότερο χρόνο για παιχνίδι στον παππού και τη γιαγιά. 

jenny.gr

Τώρα η παρασκευή γάλακτος του μωρού σας είναι πιο εύκολη από ποτέ με τρεις μόνο κινήσεις: Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή, ανακινήστε καλά το μπουκάλι και τοποθετήστε την απαιτούμενη ποσότητα γάλακτος στο μπιμπερό, ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος στον καρπό σας και, τέλος, ταΐστε το μωρό σας! Το Almiron Pronutra 2 σε υγρή μορφή, έτοιμο προς κατανάλωση, μπορεί να καταναλωθεί και σε θερμοκρασία δωματίου.

Ανακαλύψτε το κι εσείς! 

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος και πρέπει να προτιμάται για τη μέγιστη χρονική περίοδο.

TAGS