UPDATE WHAT'S NEW

H Garmin Greece στήριξε το A/W 22 Pre-Fall show του Βασίλη Ζούλια


Μάρθα Κουμπάνη

10 Νοεμβρίου 2021

H Garmin Greece στήριξε το A/W 22 Pre-Fall show του Βασίλη Ζούλια
H Garmin Greece στήριξε το A/W 22 Pre-Fall show του Βασίλη Ζούλια

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στον εκπληκτικό χώρο του Fondazione στην Κηφισιά, ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την A/W prefall 2022 συλλογή του. Ο Βασίλης Ζούλιας, με αυτή τη συλλογή pret a porter, μας ταξιδεύει για μία ακόμα φορά στον ρομαντικό μικρόκοσμο του με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά, κόρες φίλων του και μοντέλα σε σχολική ηλικία που μαθαίνουν ισορροπία με βιβλία στο κεφάλι ώστε να μάθουν να περπατούν σωστά. Τα κορίτσια γίνονται γυναίκες και αλλάζουν τα ρούχα σχολείου με Cocktail φορέματα. Ένας Βασίλης Ζούλιας όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ!

jenny.gr

Τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στολίζουν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection, ενώ τα κορίτσια φορούν μπαλαρίνες καρό και γόβες από ύφασμα ασορτί με τα ρούχα.  Σε αυτή την πανδαισία χρωμάτων και υφών, τα νεαρά μοντέλα φόρεσαν τα smartwatches Garmin σε εκπληκτικά  χρώματα και μοντέλα συνδυάζοντας τα με μοναδικό τρόπο με το design των ρούχων. 
Συγκεκριμένα, τα ρολόγια που φορέθηκαν ήταν το Lily σε λευκό, μαύρο, μωβ ή μπεζ χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό, μπεζ, μωβ και ροζ χρυσό, το Venu Sq σε λευκό με χρυσό, το Vivomove Style σε ροζ χρυσό και το Venu 2s σε λευκό με ροζ χρυσό.  

jenny.gr

Ταυτόχρονα οι πρωταθλήτριες Αναστασία Μαρινάκου και Δώρα Γκουντούρα εκπροσώπησαν δυναμικά την Team Garmin Greece, όπως και οι γνωστές fashion influencers Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Στέλλα Μουγκαλιάν αλλά και η Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος του Spetses  mini Marathon.