UPDATE WHAT'S NEW

Ένας χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός που δεν πρέπει να χάσει κανείς


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2021

Ένας χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός που δεν πρέπει να χάσει κανείς
Φώτα, στολίδια, βόλτες, μουσική. Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, η αγαπημένη μικρών και μεγάλων και σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι να ανυπομονούμε γι’ αυτά. Φέτος το Lidl Plus μας δίνει άλλον έναν, καθώς υποδέχεται τις γιορτές με έναν μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που δεν πρέπει να χάσει κανείς, αφού χαρίζει μετρητά συνολικής αξίας 150.000 ευρώ!

Συνολικά θα κληρωθούν 32 νικητές. Οι 30 από αυτούς θα λάβουν από 4.000 ευρώ μετρητά ο καθένας, ενώ 2 μεγάλοι νικητές θα λάβουν από 15.000 ευρώ μετρητά! Οι 30 νικητές θα κληρωθούν στις 27/12 και οι 2 μεγάλοι νικητές θα κληρωθούν στις 20/12 και στις 27/12 αντίστοιχα.

jenny.gr

Το καλύτερο; Για να συμμετάσχει κανείς στον διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να σκανάρει την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο κάνοντας αγορές από 30 ευρώ και άνω. Για κάθε 30 ευρώ αγορών, θα λαμβάνει από μία συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Έτσι, αν για παράδειγμα πραγματοποιήσετε αγορές αξίας 65 ευρώ, θα λάβετε 2 συμμετοχές από τα 60 ευρώ αγορών (τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά).

Φυσικά, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε στις χριστουγεννιάτικες κληρώσεις!

Διευκρίνιση: Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται καπνικά προϊόντα, προϊόντα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των βρεφικών τροφών, φαρμακευτικά προϊόντα, η μεγάλη και η μικρή σακούλα μεταφοράς τροφίμων. Δηλαδή, η αξία τους δεν θα υπολογίζεται στα 30 ευρώ ανά συμμετοχή.

Μάθετε περισσότερο για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις εδώ.

jenny.gr

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Παράλληλα, ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus Χριστούγεννα!

TAGS