UPDATE WHAT'S NEW

Nόστιμες προτάσεις για κάθε γιορτινή στιγμή


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2021

Nόστιμες προτάσεις για κάθε γιορτινή στιγμή

Ο Δεκέμβριος είναι ίσως ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου καθώς σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση προς την πιο μαγική «εποχή», τα Χριστούγεννα. Ήδη από τα τέλη του Νοεμβρίου μπαίνεις σιγά σιγά pre-Christmas ατμόσφαιρα και ψάχνεις αφορμές να μαζέψεις αγαπημένα πρόσωπα σπίτι για να φάτε, να ακούσετε χριστουγεννιάτικη μουσική και να γελάσετε. 

Μια καλή αφορμή για σπιτική μάζωξη, είναι οι ονομαστικές  γιορτές μέσα στον μήνα που είναι πολλές και μεγάλες, όπως του Αγ. Νικολάου στις 6/12, της Αγίας Άννας στις 09/12 και άλλες. Με τα πρώτα κρύα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, έχεις διάθεση να καλέσεις κόσμο στο σπίτι, να απολαύσεις τη ζεστασιά του τζακιού, σε ένα γιορτινό τραπέζι με κρασί και ωραίες γεύσεις! Πώς όμως θα ικανοποιήσεις γευστικά τους καλεσμένους σου χωρίς να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες στην κουζίνα; Η Paliria διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα οποία μπορείς να απολαύσεις εύκολα, χωρίς την πολύωρη και κουραστική προετοιμασία ενός τραπεζιού! Με απλές κινήσεις, θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου ποιοτικά και νόστιμα πιάτα  που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Ντολμαδάκια γλυκοπικάντικα με σως από κατσικίσιο τυρί, γίγαντες γιαχνί στον φούρνο με λουκάνικα αποτελούν μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που μπορείς να βρεις στο site της εταιρίας για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!

jenny.gr

Μια ακόμη καλή αφορμή για να απολαύσεις σε γιορτινή ατμόσφαιρα τη ζεστασιά του σπιτιού και της παρέας τον κρύο Δεκέμβρη, είναι το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Άλλωστε, τα λαμπάκια, οι γιρλάντες και τα φωτάκια σε βάζουν από μόνα τους σε γιορτινό mood φέρνοντας τα Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά. Τα βήματα για την ιδανική μέρα στολίσματος είναι λίγα και καλά. Αρχικά καλείς αγαπημένα πρόσωπα, επιλέγεις την απόλυτη χριστουγεννιάτικη playlist και το στόλισμα ξεκινά! Ο καθένας βάζει τη δική του πινελιά στο δέντρο, οι αρμοδιότητες για το ποιος θα βάλει τα λαμπάκια, ποιος την κορδέλα και ποιος το αστέρι αποτελούν αφορμή για τους πιο Χριστουγεννιάτικους «καβγάδες». Κατά τη διάρκεια του στολισμού θα πρέπει στο τραπέζι να υπάρχουν εύκαιρα κρασί και μεζεδάκια. Ανοίγεις, λοιπόν, μια από τις αγαπημένες συσκευασίες  Paliria  όπως τα ντολμαδάκια που κυκλοφορούν σε 3 διαφορετικές γεύσεις, κλασικά, πικάντικα και με κινόα, για να ικανοποιήσεις όλα τα γούστα.

jenny.gr

Μπορείς να τα σερβίρεις σε γιορτινά σερβίτσια, να τα διακοσμήσεις με το δικό σου γούστο και…. Voila! ‘Εχεις εύκολα και γρήγορα ποικιλία και γεύση στο γιορτινό τραπέζι σου!

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ, οπότε ήρθε η ώρα να οργανώσεις τα γιορτινά τραπέζια σου και να προμηθευτείς τις νοστιμιές της Paliria  θα απογειώσουν γευστικά την κάθε περίσταση!

TAGS