UPDATE WHAT'S NEW

Kepos by Goco: Ένας πρωτοποριακός χώρος ευεξίας στο Daios Cove


JTeam

18 Μαΐου 2022

Kepos by Goco: Ένας πρωτοποριακός χώρος ευεξίας στο Daios Cove
Κατόπιν μελετημένου επανασχεδιασμού, o νέος χώρος Kepos προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία αισθήσεων συνδυάζοντας την ολιστική προσέγγιση της υγείας με την καινοτομία στην ιατρική τεχνολογία

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν, που η ανάγκη μας για ευεξία είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ένα από τα κορυφαία ελληνικά resorts αποκαλύπτει μία νέα παροχή για την υγεία μας. Πρόκειται για το Kepos by Goco, το στιλάτο, σύγχρονο κατάλυμα Daios Cove αποκαλύπτει το όραμά του για την ευεξία μας, το 2022. Ένα οικογενειακό κατάλυμα, γνωστό για την ιδιωτικότητα που προσφέρει, μαζί με την υπέροχη θέα της νοτιοανατολικής ακτής της Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο, το Cove είναι αγαπητό τόσο από ζευγάρια, όσο κι από οικογένειες. Τώρα, μετεξελίσσεται στον ιδανικό μεσογειακό προορισμό για όλους εμάς που θέλομε να συνδυάσουμε τη θάλασσα, την οικογένεια και τη διασκέδαση, με το wellness και το fitness.

Ο νέος χώρος Kepos by Goco,το «παιδί» της συνεργασίας δύο οραματιστών, του Δημήτρη Δαΐου, ιδρυτή του Daios Cove, και του Ingo Schweder, ιδρυτή και CEO της GOCO Hospitality, ολοκληρώθηκε μετά από τετραετή έρευνα, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών μας στη μεταπανδημική εποχή.

Κατόπιν μελετημένου επανασχεδιασμού, o νέος χώρος Kepos προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία αισθήσεων συνδυάζοντας την ολιστική προσέγγιση της υγείας με την καινοτομία στην ιατρική τεχνολογία. Οι θεραπείες ευεξίας περιλαμβάνουν τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης 111SKIN και [ comfort zone ] καθώς επίσης τα εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής από τους έμπειρους προπονητές της BXR London σε ένα καταφύγιο ηρεμίας και αρμονίας 2.500 τ.μ. με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Jenny.Gr

Το Kepos by Goco είναι εμπνευσμένο από τον πραγματικό κήπο και κοιτίδα μάθησης όπου ο Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Επίκουρος διάβασε και δίδαξε τις αρχές της ευημερίας και της ευδαιμονίας.

Όσοι από εμάς αναζητάμε θεραπεία και αποκατάσταση, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε επίσης γευστικό φαγητό και επιλογές ποτού σχεδιασμένες να στηρίξουν το ταξίδι της υγείας μας, μαζί με την καθοδήγηση ειδικών – ανάμεσά τους διατροφολόγος, yoga instructor και γιατρούς που εξειδικεύονται στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική.


TAGS