UPDATE WHAT'S NEW

BXR London: Προπονήσου σαν πρωταθλητής στο Daios Cove


JTeam

23 Μαΐου 2022

BXR London: Προπονήσου σαν πρωταθλητής στο Daios Cove
Η BXR London επιστρέφει στο Daios Cove για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με δύο αποκλειστικά back-to-back retreat

H κορυφαία ακαδημία boxing του Λονδίνου, BXR London, έρχεται στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στις γραφικές ακτές της Κρήτης, στο Daios Cove.

Η BXR London επιστρέφει στο Daios Cove για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με δύο αποκλειστικά back-to-back retreat. Oι διεθνείς προπονητές της BXR προσφέρουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα προπόνησης και ευεξίας στους επισκέπτες μας στην εκπληκτική φύση του Cove. Για τον σκοπό των retreat, ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος γυμναστικής είναι πλήρως εξοπλισμένος με όργανα της Rogue Fitness. Εκτός από τα μαθήματα αερόβιας γυμναστικής, μυϊκής ενδυνάμωσης και γιόγκα πραγματοποιούνται δραστηριότητες όπως hiking, ποδηλασία και paddle boarding για μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης στην εντυπωσιακή φύση του νησιού.

Από τη φετινή άνοιξη, το Daios Cove εξελίσσεται σε πρωτοποριακό κέντρο ευεξίας κι αποτελεί τον ιδανικό μεσογειακό προορισμό για όλους εμάς που θέλουμε να συνδυάσουμε τη θάλασσα, την οικογένεια, τη διασκέδαση, το fitness και το wellness. Έπειτα από δύο επιτυχημένες χρονιές, η BXR London επιστρέφει στο Daios Cove με δύο αποκλειστικά back-to-back retreat. Oι διεθνείς προπονητές της BXR προσφέρουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα προπόνησης και ευεξίας στους επισκέπτες μας στην εκπληκτική φύση του Cove. Για τον σκοπό των retreat, ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος γυμναστικής είναι πλήρως εξοπλισμένος με όργανα της Rogue Fitness. Εκτός από τα μαθήματα αερόβιας γυμναστικής, μυϊκής ενδυνάμωσης και γιόγκα πραγματοποιούνται δραστηριότητες όπως hiking, ποδηλασία και paddle boarding για μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης στην εντυπωσιακή φύση του νησιού.

Jenny.Gr

Το BXR Gym αποτελεί τμήμα του νέου οράματος ευεξίας του resort, Kepos by Goco, το οποίο προσφέρει μία νέα, πρωτοποριακή προσέγγιση στη θεραπεία. Περιλαμβάνει κορυφαίο εξοπλισμό Technogym και Life Fitness, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο εξωτερικό χώρο για functional training. Τις εξελιγμένες εγκαταστάσεις προπόνησης συμπληρώνει ιδανικά ένα mind and body studio, αποκλειστικά για yoga και Pilates, με θέα τη θάλασσα.

Η BXR προσφέρει την ιδανική εμπειρία προπόνησης, ενώ συνεργάζεται με κορυφαίους Βρετανούς προπονητές, με απαράμιλλες γνώσεις και εξειδίκευση. Οι πελάτες του Daios Cove θα έχουν πρόσβαση στο διάσημο πρόγραμμα γυμναστικής καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μιλώντας για την ίδρυση του γυμναστηρίου στο Daios Cove, η Olia Sardarova, ιδρύτρια της BXR, δήλωσε:

«Η επιτυχία των προηγούμενων BXR retreats σε συνεργασία με το Daios Cove, έκανε την πιο τακτική εμπειρία της BXR να μοιάζει η προφανής επιλογή. Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε έναν συνεργάτη στο πρόσωπο του Daios Cove, όπου ο ιδρυτής Δημήτρης Δάιος και η ομάδα του μοιράζονται τις αξίες και το όραμά μας για την παροχή της καλύτερης (και πιο μοναδικής) εμπειρίας fitness και wellness στον χώρο».

Η BXR παρέχει ένα μοναδικό fitness concept, σχεδιασμένο ώστε να βελτιστοποιεί την πνευματική και σωματική αντοχή και την επίτευξη αποτελεσμάτων, δημιουργώντας προγράμματα που μας φτάνουν στα όριά μας. Καθημερινά μαθήματα yoga και mobility υπό την καθοδήγηση ειδικών, τα οποία συνδυάζουν το mindfulness με την κίνηση, διατίθενται αποκλειστικά στο Daios Cove, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη fitness εμπειρία στο φυσικό περιβάλλον της Κρήτης.

TAGS