UPDATE WHAT'S NEW

Doona Liki Trike: Το πτυσσόμενο τρίκυκλο ποδήλατο που είναι σχεδιασμένο για να μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας


JTeam

6 Ιουλίου 2023

Doona Liki Trike: Το πτυσσόμενο τρίκυκλο ποδήλατο που είναι σχεδιασμένο για να μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας
Οι λόγοι που αξίζει να το αποκτήσετε φέτος το καλοκαίρι

Αν έχετε αρχίσει να σχεδιάζετε τις διακοπές σας και σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί με το παιδί σας, το Doona™ Liki Trike σχεδιάστηκε τόσο για εσάς όσο και για εκείνο. Μπορεί να σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας τις ημέρες του καλοκαιριού δημιουργικές και περιπετειώδεις, κατοχυρώνοντας την απαραίτητη ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.

Jenny.Gr

Το Doona™ Liki Trike είναι για την ακρίβεια, ένα συμπαγές πτυσσόμενο τρίκυκλο ποδήλατο με άψογο urban σχεδιασμό που είναι ασφαλές και ταυτόχρονα διασκεδαστικό, αφού συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Είναι γενικά σχεδιασμένο για να μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας, και είναι κατάλληλο για παιδιά από 10 μηνών μέχρι 3 ετών.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε τα 4 παρακάτω στάδια μαζί με το Doona™ Liki Trike, όσο το παιδί σας μεγαλώνει:

Στάδιο 1 (Οδήγηση από τον ενήλικα): 10-18 μηνών – Θέση με κλίσεις, τιμόνι για τον γονέα, υποπόδιο, υποβραχιόνιο, κουκούλα

Στάδιο 2 (Ώθηση από το παιδί): 18-24 μηνών – Θέση με κλίσεις, τιμόνι για τον γονέα, υποπόδιο

Στάδιο 3 (Τρίκυκλη μορφή): 24-30 μηνών – Θέση με κλίσεις, τιμόνι για τον γονέα, πεντάλ

Στάδιο 4 (Τρίκυκλο ποδήλατο): 30-36 μηνών – Χαμηλή θέση, πεντάλ

Στάδιο 5 (Κλειστό): Κλείνει με ένα κουμπί. Τέλειο για ταξίδι

Jenny.Gr

Χαρακτηριστικά

Για αρχή, το Doona™ Liki Trike κλείνει και ανοίγει σε δευτερόλεπτα. Αν ξεκινάτε τώρα τις διακοπές σας, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι είναι ιδανικό για ταξίδια καθώς μπαίνει σε κάθε αυτοκίνητο και στη καμπίνα του αεροσκάφους. Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση και είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά για να το κρατήσετε για πολύ καιρό.

Παράλληλα, είναι εύκολο να οδηγηθεί από τον γονιό και το παιδί με τη βοήθεια του διπλού συστήματος οδήγησης ενώ διαθέτει κουκούλα με προστασία UV. Έχει αποθηκευτικό σάκο, ενισχυμένες ζώνες 5 σημείων και υποβραχιόνιο επένδυση, επωμίδες για τους ιμάντες, τσαντάκι, πεντάλ με ιμάντες που επιτρέπουν την όπισθεν.

Jenny.Gr

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προστίθενται τα εξής:

Βάρος: 7 κιλά

Βάρος παιδιού: μέχρι 20 κιλά (με βάση τους κανονισμούς στις Η.Π.Α.)

Διαστάσεις κλειστό:30 x 59 x 22

Jenny.Gr

Μετά τις βόλτες σας με το Doona™ Liki Trike, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το αποχωρίζεστε (ούτε εσείς αλλά ούτε και το παιδί σας). Η λειτουργικότητα και η αισθητική του θα σας λύσουν τα χέρια και θα προσδώσουν στις διακοπές σας στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης.

INFO:

Μπορείτε να το βρείτε στο trikiklo