UPDATE WHAT'S NEW

Μήνυμα ζωής από την ομάδα Α1 Γυναικών του Πρωτέα Βούλας κατά του Καρκίνου του Μαστού 


JTeam

25 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα ζωής από την ομάδα Α1 Γυναικών του Πρωτέα Βούλας κατά του Καρκίνου του Μαστού 
Ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής σε όλες τις γυναίκες

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού η ομάδα Α1 Γυναικών του Πρωτέα Βούλας στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής σε όλες τις γυναίκες γύρω μας, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Οι αθλήτριες του Πρωτέα Βούλας πρωταγωνιστούν σε ένα ενημερωτικό βίντεο που δημοσιεύεται από όλα τα ψηφιακά κανάλια του Πρωτέα Βούλας (website, YouTube channel, Facebook & Instagram), αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσουν και να παρακινήσουν όλες τις γυναίκες γύρω μας για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο είδος καρκίνου που πλήττει τις γυναίκες και κάθε χρόνο προσβάλλονται 1,6 εκατομμύρια γυναίκες από τον καρκίνο του μαστού. Όμως τα στατιστικά μπορούν να αλλάξουν, και το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην πρόληψη. Εάν ο καρκίνος του μαστού διαγνωστεί έγκαιρα, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%. Αυτοεξέταση, συστηματική ψηλάφηση, μαστογραφία, σωστή διατροφή και γυμναστική αποτελούν απλές, αλλά ουσιαστικές πρακτικές που οφείλουν όλες οι γυναίκες να υιοθετούν στη ζωή τους.

Ο Πρωτέας Βούλας μέσω του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Hoops For Good βγάζει τις αθλήτριες της Α1 Γυναικών εκτός παρκέ αλλά on camera με στόχο να βοηθήσουν να μειώσουμε τα αρνητικά στατιστικά του καρκίνου του μαστού. Παίζουμε με όλα τα άλλα, δεν παίζουμε με τον καρκίνο του μαστού.

Παρακολουθήστε το βίντεο στο website www.proteasvoulas.gr

Instagram @proteasvoulasbasket

Facebook @proteasvoulas

Youtube @proteasvoulasofficial