VIDEO

Το φορτισμένο βίντεο της Amber Heard για την κακοποίηση των γυναικών


28 Νοεμβρίου 2016

amber-heard-c.jpg

Στο βίντεο η 30χρονη ηθοποιός, παρότι είναι συναισθηματικά φορτισμένη, μιλάει με αρκετή αυτοπεποίθηση και τα λόγια της έχουν βαρύτητα. Δηλώνει με την φράση, “How is this happening to me? I'm strong, smart, I'm not a victim”, ότι δεν είναι θύμα και αργότερα αναφέρει ότι νομίζει πως υπάρχει αρκετή ντροπή γύρω από αυτό, την ταμπέλα «θύμα».

Η Amber συνεχίζει τις δηλώσεις της, λέγοντας ότι πολλές γυναίκες έχουν υποστεί βία από πρόσωπα που αγαπούν και αυτό δεν είναι απλό. Γιατί όταν η βία ασκείται από κάποιον ξένο, η αντιμετώπιση είναι τελείως διαφορετική. Η ίδια έχει την ευκαιρία να υπενθυμίσει σε άλλες γυναίκες, ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουν μόνες τους πια, αυτήν την δύσκολη κατάσταση και ότι μαζί μπορούν να την αλλάξουν. Η ενδοοικογενειακή βία είναι κάτι που δεν πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι και οι γυναίκες που το βιώνουν αυτό, είναι προτιμότερο να μιλάνε σε άτομα που εμπιστεύονται. 

Κατά την διάρκεια του βίντεο, η όμορφη ηθοποιός δηλώνει ότι όλες οι γυναίκες που είναι σε αυτή τη θέση, μπορούν να μιλήσουν δυνατά και ότι η δική τους φωνή έχει την μεγαλύτερη ισχύ για να σπάσουν μαζί, όλη αυτή την σιωπή που κυριαρχεί σε αυτό το θέμα.