VIDEO

Το video της Celine Dion για τη Vogue είναι ό,τι συζητάει σήμερα όλος ο κόσμος της μόδας


MMEINTANI

21 Ιουλίου 2017

celine-dion-vogue.jpg

Το πρόσφατο project της για λογαριασμό της αμερικανικής Vogue μας δείχνει ακριβώς αυτό, με τη Celine Dion να δοκιμάζει τις πιο εμβληματικές τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες της Paris Haute Couture, ξεδιπλώνοντας μία περσόνα που κανείς μας δεν ήξερε ότι διαθέτει.

Και για να πούμε την αλήθεια, μας αρέσει. Μας αρέσει πολύ. 

 

CHANEL

Αποχρώσεις σε βαθύ μπλε και λίγο πιο σκοτεινό ροζ, ασύμμετρα κοψίματα και λεπτομέρειες από πέταλα λουλουδιών στο επάνω μέρος. Κάπως έτσι μοιάζει το Γαλλικό ηλιοβασίλεμα για τον οίκο Chanel και η Celine Dion μας δείχνει πώς θα το φορούσαμε στο πρώτο μας ραντεβού στη Γαλλική πρωτεύουσα. 

VALENTINO

Από έναν οίκο που μοιάζει συνυφασμένος με τα πλούσια υφάσματα, τα eye-catching μοτίβα και την αριστοκρατική διάθεση που αυτά αποπνέουν, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο. Κάτι που γίνεται εμφανές μέσα από το δαντελένιο φόρεμα με την μακριά ουρά που επάνω στη Celine Dion δείχνει τόσο μα τόσο effortless.

MAISON MARGIELA

Χρειάζεται μεγάλη αυτοπεποίθηση και μία δόση από τόλμη για να μπορέσει μία γυναίκα να υποστηρίξει κατάλληλα τις deconstructed δημιουργίες του - πάντοτε εκκεντρικού - John Galliano για λογαριασμό του οίκου Maison Margiela. Και η Celine τα πηγαίνει περίφημα και σε αυτό. 

RODARTE

Ίσως η μόνη που θα μπορούσε να κάνει το floral jumpsuit του οίκου Rodarte να δείχνει τόσο αρμονικό σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό headpiece με λουλούδια. Δύο statement στοιχεία δείχνουν τόσο φυσικά επάνω της και οφείλουμε να της δώσουμε credits για αυτό. 

CHRISTIAN DIOR

Η σιλουέτα – κλεψύδρα μας συστήθηκε πρώτη φορά το 1947 μέσα από το New Look του Christian Dior.  Σήμερα επανασυστήνεται χάρη στη Maria Grazia Churi και με τη Celine Dion ως μοντέλο, μας χαρίζει τα πιο σοφιστικέ vibes με αέρα παλιάς ντίβας. 

GIAMBATTISTA VALLI

Μέσα σε μία εντυπωσιακή τουαλέτα  με όγκους, τούλι και ταφτάδες που θυμίζουν cotton candy και φέρουν την υπογραφή του Giambattista Valli, η Celine Dion ποζάρει στη σουίτα της στο Ritz και κάνει την πιο τολμηρή πρόταση για τη νέα σεζόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα