VIDEO

Brad Pitt και Leonaro DiCaprio προτρέπουν τους Αμερικάνους να ψηφίσουν με ένα video


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2018

untitled2.jpg

Αν δεν πειστούν κι έτσι οι Αμερικάνοι για να ψηφίσουν, δεν ξέρουμε πώς θα πειστούν. Δύο από τους μεγαλύτερους (και πιο αγαπημένους μας) ηθοποιούς του Hollywood κάθονται στις καρέκλες τους και επιχειρηματολογούν για τη σημασία της ψήφου. Πρόκειται για τις ενδιάμεσες εκλογές της Αμερικής, οι οποίες δεν εκλέγουν τον πρόεδρο, το 116ο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Ο Leonardo Di Caprio και ο Brad Pitt, οι οποίοι θα συμπρωταγωνιστήσουν στην καινούρια ταινία του Tarantino, "Once Upon a Time In Hollywood" ένωσαν τις φωνές τους για να καλέσουν τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν για τον πιο σημαντικό σκοπό στη ζωή τους.

«Υπάρχουν τόσο πολλά που διακυβεύονται, από τους νόμους για τον έλεγχο των όπλων έως τη μεταναστευτική πολιτική, το καθαρό νερό και τον αέρα, και το εάν εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη» επισημαίνει ο Leonardo Dicaprio.

«Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της κλιματικής αλλαγής, της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης, της χρηματοδότησης της εκπαίδευσης, της ισότητας της LGBTQ κοινότητας, ακόμα και της δυνατότητάς σας να ψηφίζετε», συμπληρώνει ο Brad Pitt.

Δείτε τη gallery: Φωτογραφικό αφιέρωμα στον Brad Pitt