VIDEO

Πόσος χρόνος μας μένει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Η συγκινητική διαφήμιση που μας βάζει σε σκέψεις


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2018

oideo.jpg

Τα τελευταία έξι χρόνια, η χρήση κινητού τηλεφώνου έχει τριπλασιαστεί. Καταναλώνουμε περισσότερο οπτικοακουστικό περιεχόμενο από ποτέ, και η επαφή μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό στα social media. Αυτό σημαίνει, ότι ο χρόνος που περνάμε πραγματικά με τους αγαπημένους μας λιγοστεύει, και αυξάνεται ο χρόνος που περνάμε στις οθόνες μας.

Πόσος χρόνος μας μένει να διαθέσουμε τελικά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Το διαφημιστικό πρακτορείο Leo Burnett Madrid και η εταιρεία Ruavieja που κυκλοφορεί το λικέρ Pernod Ricard, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτής της συγκινητικής διαφήμισης με τίτλο «Tenemos Que Vernos Más», δηλαδή «Πρέπει να βλέπουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο».

Στο βίντεο, άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ και βλέπονται λιγότερο, μιλάνε για το χρόνο που διαθέτουν ο ένας στον άλλο, καθώς ένας αλγόριθμος υπολογίζει το χρόνο που έχουν ακόμα να διαθέσουν ο ένας στον άλλο. Τα αποτελέσματα καταλήγουν να τους σοκάρουν, αλλά και να τους υπενθυμίζουν τη σημασία που έχει το να διαθέτουμε χρόνο στους αγαπημένους μας.

Αν νιώθετε αρκετά σκληροί σήμερα, μπορείτε να υπολογίσετε εδώ το χρόνο που σας μένει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς πάντως, δεν το προτείνουμε.

Δείτε ακόμα: Η συγκινητική διαφήμιση για τη δύναμη της αγάπης που κάνει το γύρο του διαδικτύου