VIDEO

H Kate Moss μαγειρεύει κοτόπουλο στο φούρνο και είναι απολαυστική


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

20151126-zaf-v01-007.jpg

Λαμβάνοντας υπόψιν το αμφιλεγόμενο αστείο της Moss ότι "τίποτα δεν έχει τόσο ωραία γεύση όσο το να νιώθεις αδύνατος", δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι υποθέσεις της κουζίνας. Τη Δευτέρα όμως, αυτή η υπόθεση αποδείχθηκε λάθος. Το video που ακολουθεί έχει τον ταπεινό τίτλο "Μαγειρεύοντας με την Kate Moss". Μην αφήσετε όμως τον τίτλο να σας παρασύρει. Πρόκειται για ένα χρυσωρυχείο, ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για την Kate Moss που μαγειρεύει.

Ωπως κάθε φορά που την έχουμε ακούσει  να μιλάει στην κάμερα, έτσι και τώρα, η Moss μας υπενθυμίζει γιατί δε χρειάζεται συστάσεις. Η χαρακτηριστική προφορά και το γέλιο της αρκούν. Καθόλη τη διάρκεια του video, η Moss κάνει λάθη τα οποία δεν διορθώνει, ενώ μαγειρεύει μια απολύτως αδιάφορη συνταγή. Όλα βγάζουν τέλειο νόημα όταν στο τέλος του video αναρωτιέται γιατί της ανατέθηκε να γυρίσει ένα video που θα δείχνει πώς φτιάχνει κοτόπουλο στο φούρνο.

"Τι συνέβη στο να μπορώ να κάνω απλώς ένα εξώφυλλο και τίποτα από όλα αυτά;", αναρωτιέται. Απολαύστε την ενώ μιλάει για τους διάσημους καλεσμένους της και προσπαθεί να παραγεμίσει το κοτόπουλό της:

Δείτε ακόμη: Kate Moss και Gigi Hadid ποζάρουν μαζί και κάνουν ρεκόρ στα likes