VIDEO

Σπέτσες όπως Spetsathlon! Tα best moments της πιο ξεχωριστής γιορτής του αθλητισμού που φέτος έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχής!


8 Αυγούστου 2019

mc_20180513_spetsathlon_004_1024x681.jpg

Οι Σπέτσες είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, και ξεχωρίζει διαχρονικά τόσο για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της όσο και για την πλούσια ιστορία της. Εκτός όμως από όλα αυτά, οι Σπέτσες πλέον ξεχωρίζουν και για το διεθνούς αναγνωρισιμότητας αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε Μάιο: Το Spethathlon.

Πρόκειται για μια υπέροχη εμπειρία για συμμετέχοντες και θεατές, καθώς οι αθλητές διαγωνίζονται στο τρέξιμο, την κολύμβηση και την ποδηλασία, με φόντο το υπέροχο τοπίο των Σπετσών. Το φετινό Spetsathlon έγινε το Σαββατοκύριακο 10-12 Μαΐου και ήταν το καλύτερο που έχουμε δει στην επτάχρονη ιστορία της διοργάνωσης. Αθλητές, πρωταθλητές, φίλοι των αγωνισμάτων και θεατές - υποστηρικτές της προσπάθειας, άνθρωποι όλων των ηλικιών έγιναν ένα σε μία γιορτή αθλητισμού τόσο διαφορετική από τις άλλες.

Το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού δέχθηκε χιλιάδες κόσμου και αθλητών, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 1000, κι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Φυσικά, δε θα ήταν ο κορυφαίος ελληνικός αγώνας τριάθλου, χωρίς τη συμμετοχή και την παρουσία πολλών πρωταθλητών, αλλά και χωρίς τα happenings που έδωσαν μια ξεχωριστή νότα και μας χάρισαν σε όλους όσους βρέθηκαν στο νησί, ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε την ατμόσφαιρα, την διασκέδαση και τις συγκινήσεις που μας χάρισε το Spetsathlon, το video που ακολουθεί όμως, μπορεί να σας δώσει μια γεύση από αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός και γιατί όχι, του χρόνου να είστε και εσείς μέλος αυτής της μεγάλης παρέας! Enjoy!