VIDEO

Η 14χρονη Νεφέλη δεν μιλάει αλλά η ερμηνεία της συγκλόνισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2019

Η 14χρονη Νεφέλη δεν μιλάει αλλά η ερμηνεία της συγκλόνισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Ένα νεαρό κορίτσι χάρισε στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη μια από τις συγκινητικότερες στιγμές της καριέρας της. Σε μια πρόσφατη συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας, ένα κορίτσι 14 ετών, η Νεφέλη, ανέβηκε στη σκηνή, της πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Χειροκρότημα».

Το πραγματικά εντυπωσιακό είναι πως η μικρή Νεφέλη δεν μιλάει, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα από τη γέννηση της. Το 14χρονο κορίτσι υπέστη εγκεφαλικό που τη βύθισε για πολλούς μήνες σε κώμα, έχοντας λιγοστές πιθανότητες επιβίωσης. Εκείνους τους μήνες, η μητέρα της τής έβαζε να ακούει τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, και αποδείχθηκε ότι η μικρή τα άκουγε, και τα μάθαινε.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, η ερμηνεία της αιφνιδίασε τους πάντες, συγκλονίζοντας τόσο την Κύπρο, όσο και την Ελλάδα.

Το γεγονός μοιράστηκε και η ίδια η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, με μια ανάρτηση στο facebook:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν.... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων... δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει....μόνο τραγουδάει.... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους.»