VIDEO

Emily Zamourka: Η άστεγη με την οπερατική ερμηνεία που μάγεψε το Internet


Εύα Καραμπάτσου

2 Οκτωβρίου 2019

Emily Zamourka: Η άστεγη με την οπερατική ερμηνεία που μάγεψε το Internet

Μια άστεγη γυναίκα έγινε viral με την ερμηνεία της στο μετρό του Los Angeles, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις. Η άστεγη γυναίκα ελπίζει, ότι η φήμη της πια θα μπορέσει να τη βοηθήσει να ξεφύγει από τους δρόμους.

Στο παρακάτω viral βίντεο θα δείτε την άστεγη γυναίκα, Emily Zamourka, με καροτσάκι και μερικές τσάντες, σ' ένα σταθμό του μετρό L.A. να τραγουδά "Oio babbino caro", από την όπερα του Giacomo Puccini. Η φωνή της είναι απίστευτη και η ερμηνεία της συγκλονιστική, είτε είστε φαν της όπερας είτε όχι.

Η Emily Zamourka, 52 ετών, που παίζει βιολί και πιάνο, μετακόμισε στις ΗΠΑ από τη Ρωσία όταν ήταν 24 ετών. Η Zamourka λέει ότι πέρασαε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού υπέφερε από πολλά προβλήματα υγείας, συνεχίζοντας όμως να παίζει με το βιολί της για άλλους. Κάποιος, όπως έχει πει, της έκλεψε το βιολί πριν από τρία χρόνια, κάνοντάς τη αδύναμη να πληρώσει τους λογαριασμούς της και τελικά εξαναγκάζοντας τη να μείνει στο δρόμο.«Κοιμάμαι εκεί που μπορώ να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά η άστεγη γυνάικα.

Ποτέ δεν είχε καμία φωνητική εκπαίδευση, απλά τραγουδά επειδή αγαπά τη μουσική. «Υπάρχουν άνθρωποι που λυπούνται για μένα, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος για κανέναν», λέι η Zamourka. Η Zamourka λέει ότι ελπίζει ότι το βίντεο αυτό θα τη βοηθήσει να ξεφύγει από τις συνθήκες στις οποίες είναι αναγκασμένη να ζει. Το μόνο που θέλει είναι να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της και το δικό της όργανο.«Θα είμαι τόσο ευγνώμων σε όποιον προσπαθεί να με βοηθήσει να φύγω από τους δρόμους», είπε.