VIDEO

To top love song της ημέρας που κατορθώνει κάθε χρόνο να ακούγεται παγκοσμίως


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2020

To top love song της ημέρας που κατορθώνει κάθε χρόνο να ακούγεται παγκοσμίως

Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τα τριαντάφυλλα, τα κιβώτια σοκολάτας και φυσικά τη ρομαντική μουσική του John Legend.

Ο 41χρονος τραγουδιστής έχει κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων για χρόνια με τα γλυκά του κομμάτια και τώρα έχει επίσημα κερδίσει τον τίτλο του Βασιλιά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, με βάση τη διαρκή δημοτικότητα για μια συγκεκριμένη μπαλάντα. Σύμφωνα με το Spotify, το τραγούδι του John Legend του 2013 "All of Me", είναι το κορυφαίο τραγούδι αγάπης παγκοσμίως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με συνολικά περισσότερα από 1,1 δισεκατομμύρια κατεβάσματα. Το κομμάτι έχει καταγραφεί ως η κορυφαία επιλογή τραγουδιού τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες σε playlist με τίτλο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχει ήδη προστεθεί σε περισσότερα από 29 εκατομμύρια playlists, παγκοσμίως.

Μάλιστα, ο ίδιος ο τραγουδιστής θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο, είπε: "Γεια σε όλους, είναι ο John Legend εδώ και σας ευχόμαστε πρώτα απ' όλα μια ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σας ευχαριστούμε που κάνατε το "All of Me" το κορυφαίο τραγούδι αγάπης στο Spotify. Μου είπαν ότι προσθέσατε το τραγούδι μου σε όλες τις λίστες αναπαραγωγής και κάθε φορά που γιορτάζετε κάτι ξεχωριστό με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, το "All of Me" είναι ένα go-to τραγούδι για να προσθέσετε στην playlist σας ", είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.

Και συνέχισε, λέγοντας: "Λατρεύω ότι συνεχίζετε να αγαπάτε αυτό το τραγούδι επτά χρόνια αργότερα. Παντρεύτηκα με τη γυναίκα μου, ακούγοντας αυτό το τραγούδι και τόσοι πολλοί από εσάς παντρεύεστε ή γιορτάζετε επετείους με το "All of me" και σας ευχαριστώ"

Ακούστε παρακάτω λοιπόν, το top love song και γιορτάστε με τους αγαπημένους σας: