VIDEO

Τα 2α γενέθλια του μικρού Federico θα τα θυμάται όλη η Ρώμη κι όχι μόνο


The Jennettes

19 Μαρτίου 2020

Τα 2α γενέθλια του μικρού Federico θα τα θυμάται όλη η Ρώμη κι όχι μόνο

Οι κάτοικοι της Ιταλίας έχουν ήδη διανύσει αρκετές μέρες απομόνωσης. Το μένουμε_σπίτι είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για τους Ιταλούς και τα προβλήματα είναι τόσο πρακτικής όσο και ψυχολογικής φύσης.

Τόσο οι νοσούντες όσο και οι υγιείς έχουν λόγο να ανησυχούν και μέσα σε όλον αυτό τον χαμό υπάρχουν και τα μικρά παιδιά. Αυτά που δεν βρίσκουν λόγο να μην χαμογελούν συνεχώς, δεν τους σταματά κάτι από το παιχνίδι τους και τίποτα δεν μπορεί να τους στερήσει τη χαρά να σβήσουν τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων τους. 

Ειδικά, όταν η μαμά έχει λίγη φαντασία παραπάνω και καλούς γείτονες, τότε τα παιδικά γενέθλια μπορούν να μετατραπούν σε μία μεγάλη γιορτή ακόμα και χωρίς κόσμο στο σπίτι. Η μαμά του μικρού Federico, λοιπόν, αποφάσισε να μην αφήσει την ξεχωριστή αυτή μέρα να περάσει έτσι. Γι' αυτό οργάνωσε ένα μικρό υπαίθριο πάρτι με καλεσμένους όλους του γείτονες, οι οποίοι τραγούδησαν στον μικρό Federico το τραγούδι των γενεθλίων για να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του.

Μία απλή κίνηση που σίγουρα έκανε χαρούμενο τον μικρό Federico, έκανε τους ανθρώπους στην περιοχή που μένει στη Ρώμη να ξεχαστούν και το καλύτερο, έδωσε ιδέα για άλλες μικρές τέτοιες εκπλήξεις που θα χρωματίσουν λίγο την γκρίζα εικόνα που έχει δημιουργήσει η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.