VIDEO

"Stand by me": Ένα εξαιρετικό ντουέτο μάς καλεί να σταθούμε ψυχικά ο ένας πλάι στον άλλον


The Jennettes

20 Απριλίου 2020

"Stand by me": Ένα εξαιρετικό ντουέτο μάς καλεί να σταθούμε ψυχικά ο ένας πλάι στον άλλον

Η διαδικτυακή συναυλία "One World: Together At Home" πέρα από το γεγονός ότι συγκέντρωσε 128 εκατομμύρια δολάρια για τον ΠΟΥ εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας, προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα μέσα από τις συγκλονιστικές ερμηνείες των τραγουδιστών που έλαβαν μέρος. 

Το κοινό ξεχείλισε από συναίσθημα όταν ο John Legend και ο Sam Smith ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν το υπέροχο "Stand by me" του Ben. E. King. Η μοναδική τους ερμηνεία ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της 8ωρης συναυλίας που στόχο είχε να υμνήσει, αλλά και να βοηθήσει τους εργαζομένους που τάσσονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.

Αν σταθούμε ψυχικά ο ένας πλάι στον άλλον αυτό το διάστημα, όλα μπορούν να μεταμορφωθούν και να αποκτήσουν διαφορετικό νόημα. Η ενέργεια του ακαταμάχητου ντουέτου ήταν έκδηλη από την πρώτη στιγμή, ίσως γι΄αυτό χαρακτηρίστηκε ως "το ντουέτο των ονείρων μας". Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, θα αντιληφθείτε και μόνοι σας την εξαιρετική δυναμική και την συναισθηματικά φορτισμένη ένταση των ημερών, που είναι μοναδικά αποτυπωμένη μέσα σε μόλις περίπου 2,5 λεπτά!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ johnlegend