VIDEO

Οι μπόμπιρες που αγκαλιάζονται και έγιναν viral, πρωταγωνιστούν σε καμπάνια για φιλανθρωπικό σκοπό ενάντια στον ρατσισμό


The Jennettes

3 Ιουλίου 2020

Οι μπόμπιρες που αγκαλιάζονται και έγιναν viral, πρωταγωνιστούν σε καμπάνια για φιλανθρωπικό σκοπό ενάντια στον ρατσισμό

Όλοι θυμόμαστε το video από δύο μικρά αγόρια που τρέχουν το ένα προς το μέρος του άλλου για να αγκαλιαστούν, και είχε γίνει viral.

Ο Maxwell και ο Finnegan είναι «αχώριστοι» και «συνένοχοι στο έγκλημα», όπως είχε εξηγήσει ο πατέρας του ενός, ο οποίος και είχε μοιραστεί το video στα social media. Το video με τη στιγμή της συνάντησης των δύο παιδιών, που ήταν ηλικίας 2 ετών και βρέθηκαν χωρίς να το περιμένουν σε ένα δρόμο κοντά στα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη, έκανε τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δημοσιευόταν ξανά και ξανά από διάφορους λογαριασμούς ως αντιρατσιστικό μήνυμα μετά τη δολοφονία του George Floyd.

https://youtu.be/MhCHcIxdo3M

Τα δύο αυτά παιδιά ο Maxwell, ο οποίος είναι Μαύρος, και ο Finnegan, ο οποίος είναι Λευκός, βρίσκονται τώρα σε μια καμπάνια της μάρκας athleisure BOY MEETS GIRL για την προώθηση του αντιρατσιστικού κινήματος. Τα αγόρια προβάλλονται σε μια συλλογή από πουκάμισα και πουλόβερ από τη μάρκα που περιέχει εικόνες της viral αγκαλιάς τους. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των αντικειμένων θα διατεθούν στο «From Privilege to the Progress's National Movement» - ένα ίδρυμα που επικεντρώνεται στη «συνομιλία για τη φυλή και τον ρατσισμό».

jenny.gr

Η συνεργασία έρχεται αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump έγραψε στο Twitter για το viral video των αγοριών "Τρομοκρατημένο [μικρό παιδί] τρέχει από ρατσιστικό μωρό", το οποίο έκτοτε αφαιρέθηκε από το Twitter.