VIDEO

Το video από το Saturday Night Live μετά τη νίκη του Joe Biden που έγινε viral


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

Το video από το Saturday Night Live μετά τη νίκη του Joe Biden που έγινε viral

Ο Jim Carrey ως Joe Biden και ο Alec Baldwin ως Donald Trump, ήταν μια πραγματική απόλαυση στην εκπομπή, Saturday Night Live.

Η εκπομπή, που πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη του Joe Biden στις προεδρικές εκλογές, χάρισε άφθονο γέλιο στους θεατές. «Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο ζωντανός. Αυτό είναι ειρωνικό γιατί δεν είμαι και τόσο ζωντανός», λέει ο Carrey υποδυόμενος τον 77χρονο νέο πια πρόεδρο των ΗΠΑ. 

Η Maya Rudolph , ως  εκλεγμένη αντιπρόεδρος Kamala Harris, πήρε τον λόγο εξηγώντας γιατί οι μητέρες σε όλη την Αμερική ήταν συναισθηματικά φορτισμένες το Σάββατο. «Η μαμά σου θα το γυρίσει από γέλιο σε κλάμα και μετά σε χορό όλο το βράδυ. Δεν είναι γιατί είναι τρελή. Είναι γιατί είναι μεθυσμένη», είπε. «Απλά θα παίξω ένα γρήγορο τραγούδι στο κινητό μου», πρόσθεσε και ακούστηκε το κομμάτι που έχει εμπνεύσει το meme, «Πρόκειται να χάσετε τη δουλειά σας».

«Προσπαθούν να μου κλέψουν τις εκλογές», λέει ο Alec Baldwin που εμφανίζεται ως Trump πριν διατάξει να «σταματήσει η καταμέτρηση». «Όπως γνωρίζει κάποιος που πέθανε περίπου στα μέσα της Τρίτης, εξελέγην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», λέει ο Baldwin στην ομιλία του στο Saturday Night Live.