VIDEO

Η αγάπη βρίσκει πάντα τρόπο: Ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνισή του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο κρεμασμένος από τελεφερίκ


The Jennettes

8 Δεκεμβρίου 2020

Η αγάπη βρίσκει πάντα τρόπο: Ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνισή του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο κρεμασμένος από τελεφερίκ

Σε πολλά μέρη του κόσμου τέτοια εποχή, οι Αγιοβασίληδες ξεσκονίζουν την καθιερωμένη κόκκινη στολή τους και προετοιμάζονται για δυναμικές εμφανίσεις από καμινάδες και μυστικές γωνιές από τις οποίες σκορπούν μαγεία στα παιδιά με τα δώρα τους. Ωστόσο, φέτος η πανδημία έχει θέσει διαφορετικούς όρους στην ιδιαίτερη αποστολή τους με αποτέλεσμα εκείνοι να ψάχνουν πρωτότυπους τρόπους για να εισβάλλουν και πάλι, ευφάνταστα στη ζωή μας, σκορπώντας λίγη από την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε, μικροί και μεγάλοι. 

Μέσα λοιπόν στο ζοφερό κλίμα των ημερών, κάποιες ανακοινώσεις όπως αυτή του υπουργού Εξωτερικών της Ιρλανδίας ότι ο Άγιος Βασίλης θα ταξιδέψει κανονικά και φέτος, για να ζωγραφίσει "χαμόγελα" στα χείλη των παιδιών, δίνει λίγο φως στη δύσκολη πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ένα ακόμη νέο, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, γεννά την ελπίδα καθώς ο Άγιος Βασίλης στο Ρίο ντε Τζανέιρο καταφθάνει κρεμασμένος από τελεφερίκ. 

Ο θαρραλέος και αγαπημένος Άγιος των παιδιών ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στο πλήθος που τον παρακολουθεί όσο εκείνος κατεβαίνει από το πάτωμα ενός κουβούκλιου τελεφερίκ στο Sugarloaf Mountain, στο γνωστό βουνό στις παρυφές της πόλης του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η εντυπωσιακή σκηνή φυσικά, καταγράφεται στα κινητά και στις κάμερες του πλήθους που παρακολουθεί το θέαμα με κομμένη την ανάσα. 

Το παρακάτω video αποδεικνύει πως η θέληση και η αγάπη βρίσκουν τον τρόπο για να σκορπιστεί λίγη μαγεία στις παιδικές ψυχές, ακόμη και σε καιρό πανδημίας, ακόμη και όταν όλες οι γιορτινές στιγμές μοιάζουν περισσότερο, με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr