VIDEO

Ο John Travolta αναβίωσε με την κόρη του τον πιο γνωστό χορό από το Grease 43 χρόνια μετά


The Jennettes

3 Φεβρουαρίου 2021

Ο John Travolta αναβίωσε με την κόρη του τον πιο γνωστό χορό από το Grease 43 χρόνια μετά

Ο John Travolta και η κόρη του, Ella, αναβίωσαν έναν από τους διασημότερους χορούς της θρυλικής ταινίας του 1978 «Grease», σε μια διαφήμιση για το πιο αναμενόμενο event της χρονιάς, το Super Bowl. 

Πέρασαν 43 χρόνια από τότε που το Grease προβλήθηκε στις κινηματογραφικές οθόνες και από τότε έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, ενώ τα τραγούδια και οι χοροί έμειναν στην ιστορία και την καρδιά των ανθρώπων μέχρι και σήμερα.

Η εμφάνιση του σε αυτή τη διαφήμιση επιβεβαιώνει πως ακόμη «το έχει» με το χορό!

Η διαφήμιση, η οποία περιλαμβάνει και άλλες διασημότητες, δείχνει τον Travolta, 66 ετών, στο 27ο δευτερόλεπτο περίπου, να βρίσκεται σε μια πλούσια και καταπράσινη αυλή. Η κόρη του Ella, 20 ετών, τον βοηθά να καταλάβει πώς λειτουργεί η κάμερα στο κινητό του, ώστε να μπορέσουν να κάνουν ένα χορευτικό βίντεο. Στη συνέχεια, κάνουν ένα βήμα πίσω και ξεκινούν να χορεύουν το «hand jive».

Η μουσική είναι λίγο διαφορετική, γιατί είναι το "Sunday Best" των Surfaces και όχι το "Born to Hand Jive" της Sha Na Na, αλλά οι κινήσεις είναι τόσο χαρακτηριστικές που δεν έχει σημασία.

Το «hand jive» από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε, ενώ οι τότε έφηβοι δεν σταματούσαν να το χορεύουν, προσπαθώντας να μιμηθούν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς. Τον Αύγουστο, ο Travolta δημοσίευσε στο instagram ένα γλυκό βίντεο του χορεύει με την Ella προς τιμήν της συζύγου του και της μητέρας της Ella, Kelly Preston, η οποία πέθανε τον Ιούλιο του 2020 μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Η κόρη μου @ella.travolta κι εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς», έγραψε. «Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Kelly ήταν να χορεύει μαζί μου».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr