Η στιγμή που χιμπατζής θυμάται αυτούς που τον έσωσαν όταν ήταν μωρό σε ένα συγκινητικό video

The Jennettes
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου με πρωταγωνιστή έναν χιμπατζή, ο οποίος είναι φανερά πανευτυχής που ξαναβλέπει τους ανθρώπους που τον έσωσαν όταν ήταν μωρό.

Ο Limbani είναι ένας αξιαγάπητος διάσημος χιμπατζής με 710.000 ακόλουθους στο Instagram που ζει στο Zoological Wildlife Foundation (ZWF) στο Μαϊάμι. Το ίδρυμα δημιουργήθηκε από τους Mario και Maria Tabraue για να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με σπάνια και προς εξαφάνιση ζώα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Limbani (@limbanizwf)

Ο Limbani αρχικά απορρίφθηκε από τη μητέρα του ως μωρό αφού γεννήθηκε με πνευμονία. Η Tania και ο Jorge Sanchez έγιναν οι φροντιστές του κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του προτού παραδοθεί στο ZWF.

«Χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και σύγχρονη ιατρική δεν θα ήταν εδώ σήμερα», δήλωσε το ZWF στον Independent.

Τον Μάρτιο, οι κάμερες κατέγραψαν πώς μοιάζει μια επανένωση με τον Limbani. Ο χιμπατζής ήταν έξω μόλις έφτασαν η Tania και ο Jorge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Limbani (@limbanizwf)

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, έκανε χαρούμενους θορύβους και έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά της Tania. Αφού την αγκάλιασε, πήδηξε από το έδαφος και μπήκε στην αγκαλιά του Jorge.

«Τα χρόνια μπορεί να περάσουν, αλλά η αγάπη είναι πάντα εκεί», γράφει η λεζάντα, και το βίντεο έλαβε πάνω από 270.000 προβολές στο Instagram.

Στο παρελθόν, έχει ξαναγίνει viral για τον ενθουσιασμό του για τα reunions με τους αγαπημένους του ανθρώπους και την αγάπη του για τις μεγάλες αγκαλιές.

Δείτε ακόμη:

8+1 φωτογραφίες δείχνουν τα ζώα της άγριας φύσης σε αστείες στιγμές

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits