VIDEO

«The Queen’s corgi»: To συγκινητικό animation που έγινε viral είναι αφιερωμένο στον πρίγκιπα Φίλιππο και την βασίλισσα Ελισάβετ


The Jennettes

16 Απριλίου 2021

«The Queen’s corgi»: To συγκινητικό animation που έγινε viral είναι αφιερωμένο στον πρίγκιπα Φίλιππο και την βασίλισσα Ελισάβετ
To συγκινητικό animation είναι αφιερωμένο στην βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο

Πριν λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, με την κηδεία του να είναι προγραμματισμένη να τελεστεί στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο.

Ο θάνατός του συγκίνησε, όχι μόνο το παλάτι, το οποίο βρίσκεται σε πένθος αλλά και τους πολίτες. Έτσι αυτές τις ημέρες ένα τρυφερό animation film έχει γίνει viral, καθώς είναι αφιερωμένο στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Δούκα του Εδιμβούργου.

Το βίντεο που έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες δημοσιεύσεις στα social media είναι απόσπασμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «The Queen’s corgi», ένα βέλγικο animation του 2019 για τη βασίλισσα Ελισάβετ και ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά ράτσας Corgi.

Στο μικρό βίντεο βλέπουμε τον πρίγκιπα Φίλιππο να μπαίνει στο γραφείο της βασίλισσας και να της προσφέρει ένα δώρο. Όταν εκείνη ανοίγει το κουτί με τα χρώματα της αγγλικής σημαίας, βγαίνει από μέσα το corgi που είχε χάσει και βρίσκει την χαρά της.

Σε άλλες σκηνές, το βασιλικό ζευγάρι περπατά δίπλα-δίπλα ή κοιτάζει ο ένας τρυφερά τον άλλον. Ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα!

Δείτε το τρέιλερ: