VIDEO

Ένα video με την Angelina Jolie φτάνει για να θέλουμε να σώσουμε τις μέλισσες


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα video με την Angelina Jolie φτάνει για να θέλουμε να σώσουμε τις μέλισσες
Ένα video με την Angelina Jolie φτάνει για να θέλουμε να σώσουμε τις μέλισσες

H Angelina Jolie μας έχει συνηθίσει να ασχολείται με την φιλανθρωπία και ότι απασχολεί το περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει κάνει αρκετές εκστρατείες για τον πλανήτη και πάντα φροντίζει να "χρησιμοποιεί" τα media για να επικοινωνήσει ένα καλό σκοπό.

Η τελευταία της εκστρατεία που συζητήθηκε ήταν όταν φωτογραφήθηκε για το National Geographic, από τον φωτογράφο Dan Winters, και έκανε έκκληση να δράσουμε γρήγορα, προκειμένου να προστατεύσουμε τις μέλισσες. 

Έπειτα, από την φωτογράφηση ακολούθησε μία συνέντευξη σε συνεργασία με την Vogue και το πρόγραμμα του οίκου Guerlain «Women for Bees» που δημιούργησε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

«Είναι πολύ ζεστά εδώ μέσα», λέει η Angelina Jolie φορώντας την προστατευτική στολή μελισσοκόμου, στα βουνά Sainte-Baume έξω από τη Μασσαλία. «Αλλά για τη σωτηρία των μελισσών, τίποτε δεν θα με κάνει να υποκύψω», πρόσθεσε. 

Η ίδια θέλει να λάβουμε δράση άμεσα κάθως είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε τις μέλισσες. «Με τόσα πολλά που ανησυχούμε για όλο τον κόσμο και τόσα πολλά άτομα συγκλονίζονται με κακές ειδήσεις και την πραγματικότητα που καταρρέει, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να διαχειριστούμε», είχε δηλώσει η 45χρονη ηθοποιός στο περιοδικό.

Η Angelina Jolie έχει οριστεί ως «νονά» του “Women of Bees”, προγράμματος της UNESCO, που σκοπό έχει την υποστήριξη και εκπαίδευση των γυναικών μελισσοκόμων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=0RFvMSwh-_0

 Δείτε ακόμη:

jenny.gr