WELL BEING

Πίστεψε στα ταλέντα σου, άλλαξε τη ζωή σου: Πάρε μέρος στην πρώτη συνάντηση της ΑΜΑΛΘΕΙΑ


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Πίστεψε στα ταλέντα σου, άλλαξε τη ζωή σου: Πάρε μέρος στην πρώτη συνάντηση της ΑΜΑΛΘΕΙΑ
Pexels
Ειδικά αυτή η χρονιά είναι καθοριστική για τη δημιουργία νέων δεδομένων, απαραίτητων για ένα νέο ξεκίνημα απαλλαγμένο από το αρνητικό φορτίο των προηγούμενων ετών.

Νέα εποχή. Κανούργιος μήνας. Κάθε χρόνο ακριβώς το ίδιο σενάριο.

Πώς θα είναι αυτή η χρονιά; Και ψάχνουμε απαντήσεις από τους άλλους.

Φέτος ειδικά με όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις που καταφθάνουν από παντού, τα πράγματα φαίνονται ακόμα πιο απαισιόδοξα. Είναι όμως έτσι ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα τα διαμορφώνουμε εμείς. Γιατί δεν είναι δυνατόν να μην εκτιμάς τον εαυτό σου, να μην πιστεύεις σε σένα, να θεωρείς ότι κάποιοι άλλοι είναι πιό “τυχεροί”, να κυριαρχείσαι από το θυμό, να φταίει πάντα κάποιος άλλος και να περιμένεις να είναι η ζωή σου όμορφη, γεμάτη, δημιουργική, επιτυχημένη.

Υπάρχει απάντηση; Υπάρχει λύση; Ε, ναι λοιπόν υπάρχει. Γι' αυτό η Αμάλθεια διοργανώνει μια ανοιχτή, ελεύθερη δίωρη συνάντηση την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, για να μιλήσουμε για όλα αυτά, καί για ό,τι άλλες απορίες προκύψουν. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή, εδώ.

INFO

ΑΜΑΛΘΕΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (NLP)

www.amaltheia.eu

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.