WELL BEING

Έρευνα βρήκε την ηλικία που έχεις τους καλύτερους οργασμούς - Όχι, δεν είναι τα 25


JTeam

29 Αυγούστου 2023

Έρευνα βρήκε την ηλικία που έχεις τους καλύτερους οργασμούς - Όχι, δεν είναι τα 25
H ηλικία που οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Μπορεί σε πολλά θέματα να είμαστε διαφορετικοί σαν άνθρωποι. Από την άλλη όμως, έρχονται οι έρευνες που μας δίνουν απαντήσεις, σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα και όπως φαίνεται έχουμε κοινά στοιχεία. Σε ποια ηλικία λοιπόν βιώνει κανείς τους καλύτερους και ποιο έντονους οργασμούς;

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, πως η δεκαετία από τα 20 μέχρι τα 30 είναι η πιο ενεργή σεξουαλικά, εκείνη που αποκτάς τις περισσότερες εμπειρίες, που ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την σεξουαλική σου ικανοποίηση, τους συντρόφους σου, και τους πειραματισμούς. Και αυτό μπορεί να ισχύει. Δηλαδή ίσως πιο ενεργά σεξουαλικά να είμαστε από τα 20 μέχρι τα 30, όταν και η λίμπιντο βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, είναι άλλο θέμα η ευχαρίστηση. Μπορεί να κάνεις αρκετό σεξ, αλλά πόσο το ευχαριστιέσαι; Πόσο δυνατοί είναι οι οργασμοί σου;

Jenny.Gr


Ο οργασμός είναι μια κατάσταση που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, και φαίνεται πως και η ηλικία είναι ένας από αυτούς, -αφού σύμφωνα με νέα έρευνα της Natural Cycles, το πιθανότερο είναι να βιώσεις καλύτερους και πιο έντονους οργασμούς στα 36 σου.

Συγκεκριμένα, 2.600 γυναίκες, χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά group των «κάτω των 23», «23 με 35» και «άνω των 36», και πήραν μέρος στην εν λόγω έρευνα με θέμα τον έρωτα, η οποία κάλυπτε θεματικές όπως οι οργασμοί, το πόσο ελκυστικές αισθάνονται στην καθημερινή τους ζωή και πόσο απολαμβάνουν το σεξ.

Οι γυναίκες άνω των 36 και άνω ήταν εκείνες που βίωναν τους πιο συχνούς οργασμούς, καθώς 6 στις 10 ανέφεραν ισχυρότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το συμπέρασμα αυτό βέβαια, δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς είναι λογικό μετά από μερικά χρόνια «εξάσκησης ή εμπειρίας» να γνωρίζουμε καλύτερα τι είναι αυτό που μας διεγείρει σεξουαλικά, αλλά και πως μπορούμε να το επιτύχουμε. Ένα ακόμη πράγμα στο οποίο συμφώνησαν όλες ομόφωνα και αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι περισσότερες γυναίκες, θέλουν περισσότερο χρόνο στο σεξ για να βιώσουν έναν έντονο οργασμό. Επομένως, ίσως ήδη γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.