WELL BEING FITNESS

Μείνετε σε φόρμα με το Nike+FuelBand


18 Ιανουαρίου 2013

Το βραχιόλι-συσκευή που καταγράφει τον τρόπο ζωής σας.

Μάθαμε για το πιρούνι που μετράει κυριολεκτικά τις μπουκιές μας, τώρα ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε το βραχιόλι που ελέγχει το lifestyle μας. Αφού η Nike μέτρησε τις αποστάσεις που διανύουμε με τα παπούτσια της και τα ρολόγια της μέσα από sensors και USB, τώρα έρχεται με μια νέα πρόταση, το FuelBand.

Πρόκειται για ένα βραχιόλι-gadget, που μετράει την κίνηση μας όσο το φοράμε στο χέρι μας, βασισμένο στην “oxygenkinetics” δίνοντας μας μια σειρά από στατιστικά στοιχεία που σκοπό έχουν να μας ωθήσουν να τα πάμε καλύτερα την επόμενη μέρα.

Είναι μια φουτουριστική συσκευή χειρός με φωτάκια LED ως δείκτες που η όψη της μπορεί να μην εντυπωσιάζει, αφού είναι ένα απλό λαστιχένιο βραχιόλι, όμως οι λειτουργίες της μπορούν. Είναι συμβατή και συγχρονίζεται με το –iPhone μέσω Bluetooth, ενώ συνδέεται και στον υπολογιστή μέσω USB.

Μπορεί να μας ενημερώσει για την άσκηση, τον ύπνο, τη διατροφή αλλά και τα επίπεδα ενέργειας.

Οι φανατικοί με την κολύμβηση μπορούν να εφοδιαστούν με μια άλλη συσκευή που ονομάζεται Swimtag, όχι απο την Nike,  και κρατάει στοιχεία που αφορούν τον τρόπο που κολυμπάτε και τους χρόνους.

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.