WELL BEING FITNESS

Τί κάνετε λάθος στο γυμναστήριο;


22 Οκτωβρίου 2013

Μήπως σπαταλάτε άδικα την ενέργειά σας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποιες λανθασμένες συνήθειες στο γυμναστήριο. Ξοδεύουν αρκετή ενέργεια, εξαντλούν τις αντοχές τους για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στη σιλουέτα τους. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο σωστό. Η προπόνηση πρέπει να διαρκεί συγκεκριμένη ώρα, κανένας δεν πρέπει να εξαντλεί τις αντοχές του και πάνω από όλα να γυμνάζεται κάθε μέρος του σώματος.

 1. Το ελλειπτικό : Για αρκετούς είναι το πιο βαρετό κομμάτι του εξοπλισμού στο γυμναστήριο,  επίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν εξαιρετικά αναποτελεσματικό . Πρώτα απ 'όλα , στο ελλειπτικό δεν χρησιμοποιείτε μια φυσική κίνηση του σώματος σας.  Σίγουρα , η κίνηση αυτή καίει θερμίδες , αλλά αυτό δεν αρκεί. Μήπως λοιπόν πρέπει να αναζητήσετε άλλες αερόβιες ασκήσεις που δεν είναι τόσο δύσκολες όσο αυτή.  Όλοι γνωρίζουμε ότι το ελλειπτικό είναι από τις πιο δύσκολες ασκήσεις που μπορείτε να επιλέξετε, ίσως λοιπόν δεν πρέπει να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο και να εξαντλείτε τις αντοχές σας. Αν ψάχνετε για μια άλλη παρόμοια άσκηση, δοκιμάστε τη μηχανή κωπηλασίας .

2 . Άσκηση  εκτός σπιτιού για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μέτρια ένταση: Κι όμως είναι προτιμότερο να γυμνάζεστε σε δυνατή ένταση για μικρό χρονικό διάστημα. Κάθε άσκηση δεν πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια. Το μυστικό είναι στις μικρές επαναλήψεις. Αν θέλετε να ασκηθείτε εκτός σπιτιού επιλέξτε να περπατήσετε σε γρήγορο ρυθμό για 30 λεπτά. Γενικότερα μην ξοδέψετε πολύ χρόνο

3. Υπερβολική αερόβια άσκηση: Είναι γνωστό ότι καίει περισσότερες θερμίδες . Σίγουρα , μια ώρα στον διάδρομο σας δίνει την ικανοποίηση ότι κάψατε 400 θερμίδες . Μια γρήγορη προπόνηση δύναμης όμως , θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και να ενισχύσετε την μυικη σας μάχα.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.