Η αποτοξίνωση της Jennifer Lawrence

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Η διάσημη ηθοποιός προετοιμάστηκε για τα Golden Globes 2014.

Αν και η σιλουέτα της είναι αδύνατη, η ίδια θέλησε να ακολουθήσει ένα αυστηρό πλάνο διατροφής και γυμναστικής. Φαίνεται η τελετή των Golden Globes ήταν σημαντική για εκείνη και όχι άδικα, απ'ότι αποδείχθηκε.
Κάποιες εβδομάδες πριν λοιπόν η Jennifer ήθελε να χάσει μερικά κιλά ακόμα για να δείχνει αψεγάδιαστη η σιλουέτα της μέσα στην λευκή τουαλέτα Christian Dior που επέλεξε.

Γενικότερα σας άνθρωπος τρέφεται υγιεινά και τρώει αρκετά. Μάλιστα σε μία συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι τρώει όπως οι άνθρωποι των σπηλαίων, θέλοντας να τονίσει ότι οι μερίδες των γευμάτων της είναι πλούσιες. Ωστόσο λίγες εβδομάδες πριν την τελετή περιόρισε την ποσότητα των μερίδων, έτρωγε άκρως υγιεινά φαγητά, απέφυγε τα λίπη και το αλκοόλ και κατανάλωσε αρκετό χαμομήλι και τσάι. Είναι ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα που βοηθάει να κάψετε θερμίδες.
Αυτό το γνωρίζει καλά η Jennifer και γι αυτό το προτίμησε ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες. Έπινε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις κούπες πράσινο τσάι και χαμομήλι μέσα στην ημέρα της, πριν αλλά και μετά το φαγητό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.