WELL BEING FITNESS

Η Isla Fisher αγαπάει τη yoga


9 Φεβρουαρίου 2014

Η γυμναστική είναι προτεραιότητα για εκείνη.

 Η διάσημη ηθοποιός, Isla Fisher διαθέτει μία αρκετά γυμνασμένη σιλουέτα. Είναι όσο πρέπει αδύνατη και οι μύες της είναι δυνατοί. Το μυστικό της είναι ότι αγαπάει τη γυμναστική και ιδιαίτερα την yoga.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που δηλώνει fan της γυμναστικής;

  1.  Είναι είδος διασκέδασης: Η Isla μπορεί να μην είναι οπαδός του γυμναστηρίου, ωστόσο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς γυμναστική. Γι αυτό το λόγο επιλέγει να γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους, κάνοντας τρέξιμο, να κολυμπάει καθημερινά με τις δύο κόρες της, δεδομένου ότι ζει στο LA, όπου ο καιρός είναι καλοκαιρινός.
  2. Αγαπά την yoga: Κάνει yoga τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα. Πιστεύει ότι υπάρχει άμεση σύνδεση του νου με το σώμα και δε έχει άδικο.
  3.  Έχει πάντα παρέα: Μπορεί η γυμναστική να είναι ρουτίνα, ωστόσο η Isla έχει παρέες με τις οποίες μπορεί να περάσει το χρόνο της στο γυμναστήριο ή εκτός από αυτό, σε άλλες ασκήσεις. Κάποιες φορές όμως της αρέσει να πηγαίνει και μόνη της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.