WELL BEING FITNESS

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη Zumba


24 Δεκεμβρίου 2014

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να δοκιμάσετε Zumba είναι ότι σας κρατά σε εγρήγορση και δεν βαριέστε ποτέ. Είναι διασκεδαστική, γρήγορη σε ρυθμό, συνεχώς μεταβάλλεται και δεν θα τη συνηθίσετε ποτέ. Επιπλέον, δεν έχει σημασία αν δεν έχετε ασκηθεί μια μέρα στη ζωή σας, η Zumba θα προσαρμοστεί στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Η ηλικία σας δεν παίζει ρόλο, είτε είστε 18 ή 58, η Zumba θα λειτουργήσει για εσάς και φυσικά το μέγεθος δεν μετράει. Επίσης, αυτό το είδος γυμναστικής και χορού μαζί καίει πολλές θερμίδες. Σε μόλις μία ώρα, μπορείτε να κάψετε πάνω από 1.000 θερμίδες και θα το έχετε ευχαριστηθεί κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η προπόνηση περνάει χωρίς να το καταλάβετε και ενώ στο τέλος είστε καταϊδρωμένοι και νιώθετε μια ευεξία.

Ένας άλλος λόγος που θα λατρέψετε τη Zumba, είναι γιατί θα γνωρίσετε τόσους πολλούς νέους ανθρώπους! Είναι μια απίστευτα κοινωνική προπόνηση, και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να συναντήσετε αγνώστους, και μέχρι το τέλος της ώρας, θα αισθανθείτε σαν φίλοι. Και όταν έχεις φίλους στην προπόνηση, ο χρόνος περνά ακόμη πιο γρήγορα και ευχάριστα. Η Zumba απελευθερώνει όλες αυτές τις ενδορφίνες, με αποτέλεσμα να νιώθετε χαρούμενοι και χωρίς άγχος. Ενώ κάνετε τις φιγούρες, ξεχνάτε όλες σας τις ανησυχίες και όταν τελειώσετε, μπορείτε να δείτε τα πάντα, από μια νέα προοπτική.

Η Zumba θα γυμνάσει τους μύες, που δεν γνωρίζατε καν ότι είχατε! Ενσωματώνει όλα τα είδη των διαφορετικών χορών και τα συνδυάζει μαζί με διατάσεις, πολεμικές κινήσεις, και πολλά άλλα. Η χορογραφία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί όλους τους μύες, και να σφίγγει όλες τις περιοχές στο σώμα σας. Τέλος, η Zumba μεταβάλλεται συνεχώς, δημιουργώντας μια εντελώς διαφορετική αίσθηση, η οποία ερεθίζει το μυαλό και το σώμα σας. Εάν τη ξεκινήσετε θα ξεφύγετε από τη πλήξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.