WELL BEING FITNESS

Πώς να κάψετε περισσότερες θερμίδες με τις δουλειές του σπιτιού


8 Απριλίου 2015

Θα θέλατε να κάψετε περισσότερες θερμίδες, ενώ είστε στο σπίτι σας; Είναι εύκολο να το πετύχετε. Οι περισσότερες δραστηριότητες του σπιτιού περιλαμβάνουν ήδη τις κινήσεις που κάνετε στο γυμναστήριο. Με μερικές μικρές προσαρμογές, μπορείτε να γυμνάσετε το σώμα σας και να κάψετε θερμίδες, ενώ κάνετε οικιακές δουλειές. Πιάστε λοιπόν τα λαστιχένια γάντια σας και ξεκινήστε το καθάρισμα!

Το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και το σφουγγάρισμα καίνε 4 θερμίδες ανά λεπτό. Αν θέλετε να κάψετε ακόμα περισσότερες, μπορείτε να κάνετε και ένα βαθύ κάθισμα, ενώ καθαρίζετε. Οι μύες που χρησιμοποιούνται στο βαθύ κάθισμα, είναι εκείνοι που βρίσκονται στο κάτω μέρος του σώματος σας.

Τρίψιμο επιφανειών καίει 4 θερμίδες ανά λεπτό. Μπορείτε όμως να χάσετε ακόμα πιο πολλές θερμίδες, εφόσον καθαρίσετε επιφάνειες που βρίσκονται ψηλά και σταθείτε στα δάχτυλα των ποδιών σας, για να τις φτάσετε. Όταν καθαρίζετε χαμηλότερες επιφάνειες, μπορείτε απλά να βάλετε περισσότερη κίνηση. Οι μύες που χρησιμοποιούνται, όταν είστε στις μύτες των ποδιών είναι της γάμπας σας.

Σκούπισμα της σκάλας. Αυτή η δραστηριότητα καίει περίπου 6 θερμίδες ανά λεπτό. Πώς να κάψετε περισσότερες; Είναι απλό, ανεβοκατεβείτε πολλές φορές τις σκάλες, και να είστε στις μύτες των ποδιών σας. Με αυτό τον τρόπο θα γυμνάσετε τους γλουτιαίους σας.

Στρώνοντας το κρεβάτι καίτε 2 θερμίδες ανά λεπτό. Εάν θέλετε να δυσκολέψετε αυτή τη δραστηριότητα μπορείτε και εδώ να κάνετε καθίσματα σε κάθε πλευρά του κρεβατιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.