WELL BEING FITNESS

H Olivia Palermo αποκαλύπτει το μυστικό για το τέλειο σώμα


21 Μαΐου 2015

Olivia-Palermo-Models-Carrera-y-Carrerakaueta.jpg

H Olivia Palermo είναι από τις λίγες γυναίκες που δείχνει να μην έχει ποτέ μια κακή μέρα, όσο αφορά την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι πάντα περιποιημένη και όμορφη, χωρίς να δείχνει υπερβολική. Και όταν τη ρώτησαν να αποκαλύψει το μυστικό της ομορφιάς της, εκείνη αμέσως υποστήριξε ότι όλα τα οφείλει στη Bikram γιόγκα ή αλλιώς στη hot γιόγκα.

Από τότε που μια φίλη της σύστησε να πάει να δοκιμάσει Bikram γιόγκα, έχει γίνει φανατική οπαδός. Αυτή η μορφή γιόγκα έχει πολλά οφέλη διότι εκτός από ό,τι αυξάνει τη μυϊκή μάζα, αποβάλει και τις τοξίνες μέσα από την εφίδρωση. Επίσης, η θερμότητα επιτρέπει να κάνετε τις ασκήσεις με περισσότερη ασφάλεια και να γυμνάζετε πραγματικά όλο σας το σώμα. Η Bikram γιόγκα είναι για όσους θέλουν μια πιο έντονη προπόνηση και έχουν σαν σκοπό να αναπτύξουν τη δύναμη και την ευελιξία μαζί με την καρδιαγγειακή τόνωση. Επιπλέον, η θερμότητα βοηθάει το σώμα να χαλαρώσει, βελτιώνει την αναπνοή και ταυτόχρονα  εστιάζει στο μυαλό, το οποίο αναπτύσσει καλύτερη πνευματική συγκέντρωση.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που η Olivia Palermo έγινε οπαδός της Bikram γιόγκα και χάρη σε αυτή διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.