WELL BEING FITNESS

Γυμναστείτε όπως η Kendall Jenner


13 Ιουλίου 2016

1-kendall.jpg

Τη γνωρίσαμε ως αδελφή της Kim Kardashian και τελικά έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο λόγος για την Kendall Jenner, η οποία έχει συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς οίκους μόδας και ομορφιάς. Μπορεί η Kendall να τραβάει το ενδιαφέρον λόγω του ότι ανήκει στην οικογένεια Kardashian, παρόλα αυτά δεν είναι τυχαία η δημοτικότητα που έχει αποκτήσει, αφού το αψεγάδιαστο σώμα της και οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί της τραβάνε τα βλέμματα των αντρών αλλά και των γυναικών.

Όμως τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς κόπο, έτσι και η Kendall Jenner για να διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα, δουλεύει σκληρά και κάνει πολλές θυσίες. Το γνωστό μοντέλο μας αποκαλύπτει τα fitness μυστικά του.

Οι περισσότεροι από εμάς για να ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε, πρέπει να έχουμε ένα κίνητρο, το οποίο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έτσι και όσο αφορά την Kendall, αυτό που την εμπνέει ώστε να γυμνάζεται με όρεξη, είναι τα αγαπημένα της τραγούδια. Έχει δημιουργήσει την αγαπημένη της playlist που της δίνει ρυθμό για να κάνει τις ασκήσεις.

Με τη μουσική που αγαπάει το όμορφο μοντέλο αρχίζει την προπόνηση. Όπως έχει δηλώσει η ίδια αλλά και προσωπικός της γυμναστής, προτιμάει τη HIIT Cardio, γιατί γυμνάζει όλο το σώμα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Η HIIT Cardio ξεκίνησε από τους αθλητές σαν ένα είδος προπόνησης, αλλά πλέον έχει υιοθετηθεί και από εκείνους που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό. Αυτό το είδος προπόνησης περιλαμβάνει διαστήματα έντονης άσκησης τα οποία εναλλάσσονται με διαλείμματα ηπιότερης έντασης. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι 15 λεπτά HIIT Cardio μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα από μια ώρα τρέξιμο.

Εκτός όμως από το γυμναστήριο, η Kendall επισκέπτεται συχνά και τους λόφους του Hollywood, όπου της αρέσει να κάνει τζόκινγκ. Τέλος, όταν νιώθει ότι πρέπει λίγο να ξεφουσκώσει, τότε πίνει πολύ τσάι και τρώει πολλά λαχανικά με άπαχη πρωτεΐνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.