Με αυτές τις ασκήσεις θα αποκτήσετε τέλειους γλουτούς

Τζουλιάννα Καρνέζη
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
how-do-i-warmup-before-run.jpg

Βαθιά καθίσματα. Τα καθίσματα είναι μια σύνθετη άσκηση, για όλο το σώμα, που δυναμώνει περισσότερες από μία ομάδα μυών. Αυτή η προπόνηση γυμνάζει τους γλουτούς, ενισχύει το σώμα και σας βοηθάει να κάψετε πολλές θερμίδες. Για να χάσετε κιλά και να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε καθίσματα μαζί με άλμα. Ή να μείνετε σε μια θέση μαζί με αλτήρες στα χέρια, για να αυξήσετε την αντίσταση, καθώς και την αίσθηση του καψίματος.

Σχοινάκι. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνετε σχοινάκι; Ίσως στην παιδική σας ηλικία. Το σχοινάκι είναι μια οικονομική και εύκολη άσκηση, που μπορείτε να κάνετε σχεδόν οπουδήποτε. Αυτή η προπόνηση καίει περισσότερες θερμίδες από ό, τι οποιαδήποτε άλλη και ένα από τα καλύτερα πράγματα  είναι ότι μπορείτε να τη κάνετε με τα παιδιά σας. Απλά, πάρτε ένα σχοινάκι και αρχίστε τα άλματα, για μια τέλεια άσκηση και άφθονο κέφι και δεν χρειάζεται να κοιτάξετε, για το πλησιέστερο γυμναστήριο.

Διαβάστε εδώ: Τι γυμναστική κάνουν 3 από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου

Τρέξιμο. Υπάρχουν πολλά οφέλη από αυτή την άσκηση. Βοηθάει στην ανακούφιση από το στρες, βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, μειώνει τον κίνδυνο της κατάθλιψης, καίει πολλές θερμίδες και βελτιώνει τη γενική υγεία. Το τρέξιμο μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το σώμα σας και να δημιουργήσει πιο λεπτά πόδια και γυμνασμένα οπίσθια.

Ποδήλατο. Αυτή η προπόνηση είναι ένας αλάνθαστος τρόπος, για να αποκτήσετε γερά πόδια και καλύτερη αντοχή. Όμως, η ποδηλασία δεν γυμνάζει μόνο τα πόδια αλλά, ενισχύει και τα χέρια, την πλάτη, και βοηθάει την καρδιά σας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Αυτή την άσκηση μπορείτε επίσης, να την εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα σας, δεδομένου ότι, είναι και ένα μέσο μεταφοράς.

Πισίνα. Για τους λάτρεις της κολύμβησης και για εκείνους που προσπαθούν να καλυτερεύσουν το σώμα τους και κυρίως τους γλουτούς,  το κολύμπι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική προπόνηση που θα σας φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η πισίνα συμβάλλει στην ενίσχυση του σώματος σας και γυμνάζει διαφορετικές ομάδες μυών. Επίσης, η κολύμβηση μειώνει την αρτηριακή σας πίεση, ενισχύει  την καρδιά σας και τη βελτιώνει την αερόβια ικανότητα σας. Επιπλέον, το κολύμπι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για όλη την οικογένειά, ώστε να κινείται και ταυτόχρονα να διασκεδάζει μαζί.