WELL BEING FITNESS

Η γυμναστική που κάνει η Adriana Lima για σφιχτούς γλουτούς


Τζουλιάννα Καρνέζη

11 Ιουνίου 2018

abaca-637163-040.jpg
 

???? READY TO TAKE OFF ???? with AEROKING @elcuerpodepapi #LETSMAKEITRAIN ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις

 

Η Adriana είναι από τη φύση της πολύ ενεργητική και δεν μπορεί να κάθεται ακίνητη. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει διάφορα αθλήματα και δεν αρκείται μόνο σε ένα είδος προπόνησης. Οι αγαπημένες της ασκήσεις είναι οι αερόβιες, γιατί συμβάλουν στην ταχύτερη απώλεια λίπους, αλλά δεν παραλείπει να κάνει και ασκήσεις με βάρη για την ενδυνάμωση της μυϊκής της μάζας.

 

 

???? YES THANKS @dino5thstgym TO MAKE IT RAIN????????#TEAMLIMA #LAVAGIRL #BEASTMODEON #SERIOUSBUSINESS ⚡️????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις

 

Εκτός όμως από τις κλασικές ασκήσεις, το πανέμορφο μοντέλο αγαπάει πολύ την πυγμαχία και την περιλαμβάνει πάντα σε όλες τις προπονήσεις της. Όπως δηλώνει η ίδια αυτό το άθλημα ταιριάζει στην προσωπικότητά της και τη βοηθάει να έχει πνευματική διαύγεια, αφού απαιτεί ακρίβεια στις κινήσεις και καλή ισορροπία.

Διαβάστε εδώ: Εάν θέλετε να χάσετε κιλά μην κάνετε αυτά τα λάθη όταν γυμνάζεστε

Και τέλος όπως είναι λογικό το supermodel δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την καταγωγή της και να μην κάνει Capoeira, η οποία έχει τις ρίζες της στην βραζιλιάνικη κουλτούρα. Είναι μια πολεμική τέχνη που συνδυάζει χορό και μουσική με υψηλή ταχύτητα και δύναμη. Η Adriana εγγυάται ότι η συγκεκριμένη προπόνηση γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.