WELL BEING FITNESS

4+1 τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς να το καταλάβεις!


8 Αυγούστου 2018

photo-1523734423917-03d79056caf8.jpg

Αν ρωτήσεις κάποιον τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να κάψεις θερμίδες, τότε πιθανότατα θα σου πει πως χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Εξάλλου τα αγαθά κόποις κτώνται. Τι θα σκεφτόσουν όμως αν σου λέγαμε πως υπάρχει τρόπος να κάψεις θερμίδες και να μην καταλάβεις πώς το έκανες; Σίγουρα το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό θα είναι «Πολύ καλό για να είναι αληθινό». Κι όμως εάν συνεχίσεις την ανάγνωση θα σου αποκαλύψουμε 5 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά χωρίς κόπο.

Μάσησε τσίχλες. Μπορεί να τις έχεις απαγορέψει στα παιδιά σου, όμως εσύ συνέχισε να μασάς τσίχλα. Το μάσημα της τσίχλας καίει θερμίδες, όχι πολλές αλλά είναι θερμίδες. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως φρεσκάρει την αναπνοή σου, δίνοντας σήμα στον εγκέφαλο ότι έχεις τελειώσει το φαγητό και έχεις χορτάσει.

Έφτασε η στιγμή να κάνεις γενική στο σπίτι. Βάλε κάτι ανάλαφρο για να μη ζεσταθείς και ξεκίνα να καθαρίζεις το σπίτι. Θα κάψεις περίπου 100 θερμίδες, μπορεί και περισσότερο. Και εάν έχεις κήπο και αποφασίσεις να ασχοληθείς με την κηπουρική, θα κατεβάσεις τον δείκτη των θερμίδων ακόμα χαμηλότερα.

Κάλεσε τους φίλουςσου στο σπίτι. Πόσο καιρό έχεις να βρεθείς με την παρέα σου; Οργάνωσε μια βραδιά με φίλους και εκεί που θα συζητάτε και θα γελάτε, δυνάμωσε τη μουσική και ξεκινήστε να χορεύετε. Σε μισή ώρα θα έχεις κάψει 200 θερμίδες. Για να έρθεις όμως στο κέφι λίγο αλκοόλ είναι απαραίτητο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πίνεις την αγαπημένη σου μπίρα χωρίς τύψεις. Γιατί πλέον με την Heineken LIGHT απολαμβάνεις το ποτό σου και δεν σκέφτεσαι τα περιττά κιλά, αφού έχει λιγότερες θερμίδες, μόλις 86 ανά φιάλη 330ml, και κυρίως όλη τη γεύση. Επίσης περιέχει λιγότερο αλκοόλ, 3,3% - ενώ οι κανονικές μπίρες έχουν περίπου 5%. Και πάνω από όλα θα έχεις περάσει υπέροχα πίνοντας την αγαπημένη σου μπύρα χωρίς να νιώθεις ενοχές.

Γέλασε μέσα από τη ψυχή σου. Τα οφέλη του γέλιου είναι πολλαπλά και η σημασία του στη ζωή μας γίνεται όλο και πιο αισθητή όσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Ακόμα και αν δεν βρίσκεις κάτι για να γελάσεις, βοήθησε τον εαυτό σου να εκτονωθεί μέσω του γέλιου. Και να θυμάσαι πως για κάθε λεπτό που γελάς καις 1,3 θερμίδες.

Σήκω από τη ξαπλώστρα. Αφού κάνεις την ηλιοθεραπεία σου και χαλαρώσεις, σήκω και βούτα στη θάλασσα. Μη βγεις όμως αμέσως, κολύμπα μέχρι τα βαθιά και ξαναγύρνα. Με αυτό τον τρόπο θα δροσιστείς και ταυτόχρονα θα κάψεις αρκετές θερμίδες. Και επειδή σίγουρα θα θελήσεις να πιείς κάτι για να δροσιστείς…τι πιο ξεδιψαστικό από μια Heineken LIGHT με μόνο 86 θερμίδες και 3,3% αλκοόλ. Αρκετά παγωμένη ή απλά κρύα δεν έχει και τόση σημασία καθώς το ζητούμενο για το καλοκαίρι είναι μια δροσιστική και αναζωογονητική γεύση με λίγες θερμίδες. Βασίλισσα του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η Heineken LIGHT .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.