WELL BEING FITNESS

4 ασκήσεις για να χάσετε το λίπος από τα μπράτσα


Τζουλιάννα Καρνέζη

25 Αυγούστου 2019

4 ασκήσεις για να χάσετε το λίπος από τα μπράτσα

Τα υπερμεγέθη πουλόβερ μπορούν να σας βοηθήσουν να κρύψετε τα μπράτσα, όμως όταν κάνει ζέστη δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, εφόσον δεν θέλετε να σκάσετε από τη ζέστη. Γι αυτό παρακάτω θα δείτε μερικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάψετε το λίπος από τα μπράτσα. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός γυμναστικής.

Η θέση κόμπρα 

Η γιόγκα δεν είναι μόνο μια τάση. Διαθέτει μια σειρά από οφέλη για την υγεία και ορισμένες η θέση  κόμπρα, είναι μια απλή στάση που μπορείτε να κάνετε ακόμα και στο χώρο εργασίας, αρκεί να έχετε ένα στρωματάκι.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε προς τα κάτω, προς το πάτωμα με τις παλάμες κοντά στο στήθος και να σηκώσετε το πάνω μέρος του σώματος, τραβώντας τα πτερύγια σας πίσω και μέσα. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελέγξτε την αναπνοή σας. 

Βαράκια.

Οι ασκήσεις που προωθούν την οικοδόμηση και τόνωση των δικέφαλων μυών, βοηθάνε στο να κάψετε και λίπος στη συγκεκριμένη περιοχή. Πάρτε ένα βαράκι σε κάθε χέρι και ξεκινήστε τις ασκήσεις. Κάντε 10-15 επαναλήψεις κάθε μέρα για να επιτύχετε την απώλεια λίπους.

Σανίδα. 

Εάν δεν έχετε γυμνασμένα χέρια τότε η συγκεκριμένη άσκηση θα σας δυσκολέψει, όμως μην το βάλετε κάτω. Με πρακτική θα καταφέρετε να κάνετε σανίδα, ενώ θα κάψετε το λίπος από τα μπράτσα. Εκτός από το να αποκτήσετε δυνατά τα χέρια, η σανίδα βοηθά στην ενίσχυση του πυρήνα σας, ενισχύει τη σταθερότητα των ώμων και αυξάνει την αντοχή των οστών στους καρπούς και τους βραχίονες. Κρατήστε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα και με τον καιρό αυξήστε τη διάρκεια.

Push-ups στην καρέκλα.

Οι καρέκλες δεν είναι μόνο για να κάθεστε και να δουλεύετε, αλλά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και για να ασκηθείτε. Μια  άσκηση που μπορείτε να κάνετε είναι push-ups με τη βοήθεια μιας καρέκλας. Αρκεί να βάλετε τα χέρια σας στη βάση της και να ξεκινήσετε τα push-ups.

Τώρα που ξέρετε μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις για τα μπράτσα τι περιμένετε; Θα απαλλαγείτε από το λίπος και θα έχετε ένα γυμνασμένο σώμα σε ένα μήνα, εάν επιμείνετε σε τακτικές προπονήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.