WELL BEING FITNESS

Η Παρασκευή Μπαγιάστα σας καλεί στο #empoweringwomen για ένα session διαλογισμού – καθαρισμού των ενεργειακών κέντρων με κύματα Θήτα


25 Σεπτεμβρίου 2019

Η Παρασκευή Μπαγιάστα σας καλεί στο #empoweringwomen για ένα session διαλογισμού – καθαρισμού των ενεργειακών κέντρων με κύματα Θήτα

Η καθημερινότητα, το άγχος, το στρες και η συναισθηματική φόρτιση μπορούν να μπλοκάρουν τα ενεργειακά μας κέντρα και να τα αποσυντονίσουν με αποτέλεσμα να σταματήσει να ρέει η ενέργεια στο σώμα μας. Η ζωντάνια τότε μας εγκαταλείπει και τη θέση της παίρνουν η κούραση και κακή διάθεση. 

Ένας ενεργειακός καθαρισμός στα τσάκρα μπορεί να μας επαναφέρει στην κατάσταση της ευεξίας και υγείας. Με αφορμή λοιπόν το Workshop "Empowering  Women" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κτήμα Αρίστη, η Ενεργειακή θεραπεύτρια Reiki Master / Theta Healing Παρασκευή Μπαγιάστα μας μίλησε για τα τσάκρα. 

Η Παρασκευή Μπαγιάστα είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής ΙΑΣΜΟΣ. Έχοντας εργαστεί χρόνια πάνω στο κομμάτι της υποκριτικής, αντιλήφθηκε την βαθιά έννοια της ίασης. Θεραπεύοντας δικά της κομμάτια, μπήκε στο δρόμο της αυτογνωσίας και των ενεργειακών θεραπειών. Βίωσε το μεγαλείο και τη δύναμη της θεραπείας μέσα από την αγάπη και τη σοφία. Δουλεύοντας 10 χρόνια με τον εαυτό της και με άλλους ανθρώπους, κατανόησε τη δυναμική που έχει όλο αυτό και αποφάσισε ότι πρέπει να μοιραστεί την εμπειρία της με όλο τον κόσμο.
 

Τσάκρα για αρχάριους: Τα επτά ενεργειακά μας κέντρα αποτελούν το κέντρο του σώματός μας μέσω του οποίου ρέει σωστά η ενέργεια. Τσάκρα στα σανσκριτικά σημαίνει “τροχός” ή και “κύκλος” – ο τροχός του φωτός. Υπάρχουν 88.000 τσάκρα στο σώμα μας, αλλά 7 είναι τα βασικά ενεργειακά κέντρα (τσάκρα). Πολλές φορές, ωστόσο, η ενέργεια αυτή φυλακίζεται μέσα στα chakras με αποτέλεσμα να προκαλεί ασθένειες και κακή ποιότητα ζωής. Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσουμε τι αντιπροσωπεύει το κάθε chakra και τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να κρατήσουμε την ενέργεια αυτή ανοιχτή.

1.Root Chackra: Αντιπροσωπεύει το συναίσθημα του να αισθάνεσαι καταπιεσμένος.
Περιοχή σώματος: Στη βάση της σπονδυλικής στήλης, στη βάση του κόκκυγα.

Συναισθηματικά θέματα: Ζητήματα επιβίωσης, όπως οικονομική ανεξαρτησία, χρήματα και φαγητό.

2. Sacral Chakra: Η ικανότητα του να μπορείς να αποδέχεσαι νέες εμπειρίες και νέους ανθρώπους.
Περιοχή σώματος: Κάτω κοιλιακή χώρα (περίπου 2 εκατοστά κάτω από τον αφαλό)

Συναισθηματικά θέματα: Αίσθηση αφθονίας, ευημερίας, ευχαρίστησης και σεξουαλικότητας.

3.Solar Plexus Chakra: Η ικανότητα του να είσαι σίγουρος και να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.
Περιοχή σώματος: Περιοχή στομαχιού – άνω κοιλία

Συναισθηματικά θέματα: Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση

4. Heart Chakra: Η ικανότητά του να αγαπάς.Περιοχή σώματος: Στο κέντρο του στήθους, ακριβώς πάνω από την καρδιά
Συναισθηματικά θέματα: Αγάπη, χαρά, εσωτερική γαλήνη

5. Throat Chakra: Η ικανότητα του να επικοινωνείς.
Περιοχή σώματος: Λαιμός

Συναισθηματικά θέματα: Επικοινωνία, αυτο – έκφραση των συναισθημάτων και της αλήθειας.

6. Third eye Chakra: Η ικανότητα του να μπορείς να επικεντρωθείς και να δεις τη μεγάλη εικόνα.
Περιοχή σώματος : Στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια (γνωστό επίσης και ως Brow Chakra)

Συναισθηματικά θέματα: Διαίσθηση, φαντασία, σοφία και η ικανότητα του να μπορείς να σκέφτεσαι καθώς και να λαμβάνεις αποφάσεις.

7. Crown Chakra: Αποτελεί το «υψηλότερο» τσάκρα, καθώς αντιπροσωπεύει την ικανότητα του να μπορείς να συνδεθείς πλήρως πνευματικά.Περιοχή σώματος: Η κορυφή του κεφαλιού

Συναισθηματικά θέματα: Εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, η σύνδεση με την πνευματικότητα και την καθαρή (απόλυτη) ευδαιμονία.

Αν θέλετε και εσείς να συναντήσετε από κοντά την Ενεργειακή θεραπεύτρια Reiki Master / Theta Healing Παρασκευή Μπαγιάστα και να κάνετε ένα session διαλογισμού – καθαρισμού των ενεργειακών σας κέντρων με κύματα Θήτα, κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

 

jenny.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.