WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 μοντέλα μας δείχνουν τα σημάδια που έχουν στο πρόσωπο τους


22 Αυγούστου 2016

000000552294-adau-mornyang-fit86432.jpg

Ας το παραδεχτούμε: Ο καθένας έχει κάτι πάνω του που δεν του αρέσει. Είτε αυτό αφορά τη μύτη μας που δεν τόσο γαλλική όσο θα θέλαμε, είτε τα δάχτυλα μας των ποδιών μας είναι πολύ μεγάλα ή ακόμα και ένα σπυράκι που βγάλαμε σήμερα το πρωί. Όλοι έχουμε ανασφάλειες, άλλοι μεγαλύτερες , άλλοι που είναι και πιο τυχεροί μικρότερες. Σημασία έχει να αγαπήσουμε τα σημάδια μας, γιατί είναι δικά μας και είναι μοναδικά.

Τα μοντέλα που ακολουθούν έχουν τα δικά τους σημάδια στο πρόσωπο και το καθένα κρύβει από πίσω μια ιστορία. Μπορεί στην αρχή να ένιωθαν άσκημα, όμως με το πέρασμα του χρόνου και τα πέντε κορίτσια αγάπησαν τα σημάδια τους και άρχισαν να νιώθουν μοναδικές. Οι άνθρωποι γύρω μας πάντα θα έχουν κάτι να πουν είτε θετικό είτε αρνητικό, έτσι είναι η ζωή. Όμως για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ή να αγαπήσουμε τους άλλους, χρειάζεται να βοηθήσουμε και να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας. Αν δεν είμαστε εμείς ευτυχισμένοι δεν μπορούμε να κάνουμε ευτυχισμένους και τους σημαντικούς για εμάς ανθρώπους της ζωής μας.

Ας αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε τέλειοι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Και γιατί πρέπει να είμαστε τέλειοι; Υπάρχουν γύρω μας τέλειοι άνθρωποι; Και όπως λέει η Adau Mornyang: "Όλοι έχουμε σημάδια, κάποια μπορείτε να δείτε, κάποια δεν μπορείτε. Είμαι τυχερή που μπορείτε να δείτε το δικό μου"

[gallery-675106]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.