WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η επιλογή της θέσης στο αεροπλάνο δείχνει το χαρακτήρα σας


3 Νοεμβρίου 2017

airport-2373727-1920.jpg

Πολλοί επιβάτες επιλέγουν το παράθυρο γιατί θέλουν να έχουν μια σχετική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, κάποιοι άλλοι επιλέγουν το διάδρομο γιατί νιώθουν ελευθερία, αφού μπορούν να σηκωθούν χωρίς να ταράξουν τους συνεπιβάτες. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τους ψυχολόγους αυτή η επιλογή θα μπορούσε να κρύβει κάτι περισσότερο. Για παράδειγμα οι επιβάτες που προτιμούν να καθίσουν στο παράθυρο είναι περισσότερο εγωιστές, ενώ όσοι διαλέγουν το διάδρομο είναι πιο επιφυλακτικοί. Επίσης εκείνοι που επιμένουν να έχουν θέση στο παράθυρο τείνουν να ελέγχουν σχεδόν τα πάντα στη ζωή τους και συχνά είναι πιο ευερέθιστοι. Ενώ οι επιβάτες του διαδρόμου είναι πιο κοινωνικοί και συνήθως κοιμούνται λιγότερες ώρες στην καθημερινότητά τους. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε; 

Διαβάστε εδώ: Τελικά τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία;

Φυσικά αυτή η επλογή έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία του διαδρόμου είστε η μειοψηφία, αφού οι περισσότεροι προτιμάνε το παράθυρο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.