WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

8 τρόποι για να προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια


13 Νοεμβρίου 2017

23347549-1453473131437562-601616431590670336-n.jpg

1.Μη φοβάστε να λέτε όχι όταν το έχετε ανάγκη. Το να βοηθάτε τους άλλους είναι εξίσου σημαντικό με το ανταποκρίνεστε στις δικές ανάγκες.

2. Να είστε ανοικτοί στα συναισθήματά σας. Μερικές φορές η αλήθεια μπορεί να βλάψει όμως δεν πρέπει να κρατάτε μέσα σας όλα όσα νιώθετε. Για να αποφύγετε την αρνητική ενέργεια καλό είναι να εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

3. Αποφύγετε τους τοξικούς ανθρώπους. Ακούγεται εύκολο αλλά στην πράξη είναι πολύ πιο δύσκολο, γιατί όλοι έχουμε στο περιβάλλον μας τοξικούς ανθρώπους.

Διαβάστε εδώ: Τι να κάνετε εάν ο σύντροφός σας έχει κατάθλιψη

4. Σταματήστε να ευχαριστείτε όλους τους ανθρώπους. Δεν είναι δική σας ευθύνη. Δεν χρειάζεται να βοηθάτε τους πάντες και φυσικά δεν χρειάζεται να αρέσετε σε όλους.

5. Σταματήστε να παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Χαλαρώστε. Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι λιγότερο σοβαρά από ό,τι τα βλέπουμε.

6. Ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι. Κάθε φορά που έχετε άγχος ή νιώθετε την αρνητική ενέργεια να σας κατακλύζει βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και αφήσετε τα θετικά κύματα να γεμίσουν το χώρο.

7. Ασκηθείτε. Η σωματική δραστηριότητα βοηθάει στο σώμα να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια που έχει απορροφήσει.

8. Μην ξεφεύγετε από την αρνητικότητα. Μην αντισταθείτε στα αρνητικά συναισθήματα. Η αρνητική ενέργεια είναι μέρος της ζωής και μόνο να την αφήσετε να περάσει θα μπορέσετε να τη νικήσετε. Η μεγαλύτερη ασπίδα για την αρνητικότητα μπορεί να δείχνετε ελάχιστη αντίσταση προς αυτήν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.