WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος μπορεί να απαντήσει σε αυτές τις 4 ερωτήσεις


16 Δεκεμβρίου 2017

21b.jpg

Με τον ορισμό της επιτυχίας ασχολήθηκε και η  δημοσιογράφος Oprah Winfrey, η οποία δήλωσε πρόσφατα στο Grade College Skidmore ότι κάθε νέος πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει στις ακόλουθες τέσσερις ερωτήσεις εάν θέλει να είναι πραγματικά πετυχημένος. Ας δούμε ποιες είναι αυτές και αν μπορούμε να τις απαντήσουμε.

1. Τι λέει η εσωτερική σας φωνή;

Κάθε άνθρωπος έχει ένστικτο, το οποίο μεταφράζεται ως εσωτερική φωνή. «Η κάθε απόφαση που πήρα τελικά βγήκε σωστή, επειδή άκουσα την εσωτερική μου φωνή» ανέφερε η  Winfrey, επικαλούμενη την απόφασή της να εγκαταλείψει μια σταθερή δουλειά για να ξεκινήσει κάτι δικό της. Εάν θέλετε να είστε ηγέτες πρέπει να ακούτε τη δική σας σοφία και όχι τη σοφία των γύρω σας.

2. Ποια είναι η πρόθεσή σας;

Εάν απλά θέλετε να αποκτήσετε χρήματα, φήμη ή αναγνώριση τότε δεν θα οδηγηθείτε στην πραγματική επιτυχία. Όπως υποστηρίζει η Oprah πρέπει να κάνουμε αυτά που θέλουμε πραγματικά και όχι όσα θέλουν οι άλλοι για εμάς. Εάν θέλετε να είστε πετυχημένοι, θα είστε επειδή το επιθυμείτε εσείς και μόνο εσείς.

3. Τι σας ευχαριστεί;

Εάν θέλετε να πετύχετε τότε πρέπει να είστε αισιόδοξοι, χαμογελαστοί και ευγνώμονες για όλα όσα έχετε μέχρι τώρα και όλα όσα αποκτήσετε στο μέλλον.

4. Ποια είναι η αλήθεια σας;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα, αλλά αν θέλετε να είστε πραγματικά επιτυχημένοι, πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι τρομακτικό να δείτε την αλήθεια κατάματα, αλλά θα σας δώσει επίσης απίστευτη δύναμη. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.