WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας


20 Μαρτίου 2018

stocksnap-dnljxgqsl4.jpg

Μεγάλα και ορθογώνια νύχια

Εάν έχετε μακριά και ορθογώνια νύχια τότε έχετε γεννηθεί για να είστε ηγέτες. Επίσης έχετε μεγάλο αίσθημα ευθύνης σε ό,τι και αν κάνετε. Είστε ισορροπημένοι, ήρεμοι και ρεαλιστές.

Μακριά και στενά νύχια

Όσοι έχουν αυτό το είδος νυχιών αγαπάνε την πολυτέλεια και τείνουν να προσβάλλονται όταν δεν έχουν την επιθυμητή προσοχή που επιθυμούν. Γενικά αυτά τα άτομα είναι εγωιστικά και στυγνοί εκμεταλλευτές.

Τετράγωνα νύχια

Εάν έχετε μικρά τετράγωνα νύχια τότε είστε ευέλικτοι και έχετε γρήγορο τρόπο σκέψης. Από την άλλη πλευρά μπορεί να γίνετε ζηλιάρηδες και φιλοχρήματοι.

Κοντά νύχια

Όσοι έχουν μικρά νύχια είναι τελειομανείς και πάντα αγωνίζονται για να κάνουν τα πράγματα να δουλεύουν σωστά. Είναι επίσης απαιτητικοί και απίστευτα γρήγορα στον τρόπο που σκέφτονται αλλά και που πράττουν.

Νύχια σε σχήμα αμυγδάλου

Οι άνθρωπο με αυτό το μοναδικός σχήμα νυχιού πιστεύεται ότι είναι συναισθηματικοί και ήρεμοι. Επίσης έχουν την τάση να βοηθάνε όσους τους έχουν ανάγκη αφού είναι αρκετά ευαίσθητοι.

Τριγωνικά νύχια

Εάν έχετε τριγωνικά νύχια αγαπάτε τη διασημότητα και την αναγνωσιμότητα. Έχετε επίσης μεταβαλλόμενη διάθεση κάτι που μπορεί να αλλάζει την προσωπικότητά σας κάθε λίγο και λιγάκι. Γενικά έχετε έναν έντονο χαρακτήρα που τραβάει την προσοχή όσων βρίσκονται γύρω σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.