WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Επιλέξτε μια κουκουβάγια και μάθετε τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας


18 Απριλίου 2018

x11-1523878192-jpg-pagespeed-ic-csc7nvdhip.jpg

Πράσινη κουκουβάγια

Εάν επιλέξετε τη συγκεκριμένη κουκουβάγια θέλετε να μαθαίνετε καινούρια πράγματα και να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας. Από την άλλη μεριά όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να το παρακάνετε και να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ασήμαντες ερωτήσεις.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα διώξετε τη μονοτονία από τη ζωή σας

Μπλε κουκουβάγια

Αν επιλέξετε τη μπλε κουκουβάγια σημαίνει πως έχετε πολύ άγχος και ότι φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Είναι όμως καιρός να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να πάρετε μερικά ρίσκα.

Μωβ κουκουβάγια

Η μωβ κουκουβάγια συμβολίζει την αφέλεια. Ενώ έχετε την επιθυμία να κατακτήσετε νέους ορίζοντες, υπάρχουν στιγμές που είστε πολύ αφελείς. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να σας αποτρέψει από την επίτευξη των στόχων σας. Επικεντρωθείτε στα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς και θα καταφέρετε να εκπληρώσετε όλα όσα επιθυμείτε.

Πορτοκαλί κουκουβάγια

Εάν επιλέξετε την πορτοκαλί κουκουβάγια τότε σας χαρακτηρίζει η ευγένεια και είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους γύρω σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.